yamacalimoms yamacalimoms kayınvalidem isim hakkinda o nasıl isim düzgün başka bulamadınız mi falan demiş aşırı moralim bozuldu
Minnak_annesi34 yamacalimoms isim gayet hoş ama isimi karakteri etkilediğini çok düşünmüyorum ismi Bence gayet güzel kimsenin Yorum yapmaya Hakkı da Yok kaynanan çok biliyormuş gibi Bence oradan vıdı vıdı konuşmasın Taşıyan sensin uykusuz kalan sensin kilo alan sensin kime ne Tabii ki de istediğin ismi koyacaksın
Esraugur2310 yamacalimoms 23+5 haftalık hamileyim kızım olacak. Eğer oğlumuz olacak olsaydı isim için direk yamaç düşünmüştük cok hosuma gidiyor yamaç ismi. Bence çok güzel canım 😊
Elifnaz34 yamacalimoms benim oğlumun ismide Asaf yamaç gayet güzel bı işim bence milletin lafına ne bakıyorsun senin oğlun sonuçta boşver dinleme kimseyi kendi istediğin beğendin ismi koy.
Unlukacar yamacalimoms canım valla senin eşin ile kararın hiç moralini bozma sonuçta sizin içinize sinsin ben beğendim bende eşimle karar verdim Çınar koyacağız banada başka isimler önerdiler dedim valla hayatta koymam çocuğumu ismiyle çağırasım gelmez dedim 😂😂😂
Serifetsbs yamacalimoms Aman hep öyle diyolar canım bizde bi kaç isim bulduk dedi eşim söyledi o ne öyle diye eşimde benim çocuğum dedi Bence gayet güzel bebişinin ismi 👼
Kader13 yamacalimoms kaynana ne anlamıyorum valla banada karısıldı isim konusunda gittim kendı istediğimi koydum kavgada cıktı ama olsun banane benım cocugum ben dogurdum. Anneme kadar kavga ettik bu konuda. 9 ay karnında sen taşı sonra ıkı agladıgında bakmayacak ınsanlar isme karışsın varmı öle şey ya
yamacalimoms Unlukacar İsminin anlamını taşıdığını dusunuyormus ismi uçurum demekmiş çok fena çocuk olurmuş lafa bak ya
Unlukacar yamacalimoms hiç sıkıntı yapma canım kendine eğer sizin içinize sindiyse kafanızı hiç karıştırmayın birşey derlerse biz eşimle kararımızı verdik dersin 😍
Selinodemis01 yamacalimoms tamamen saçmalık ya düşünüp canını sıktığına değmez harika bi isim bence 😍
Sevgi44emre Bu kayanalar acaba ne zaman ölecek 🤔acayıp sinirleniyorum banada hamilelıgımden beri ne yardıma gelırler nede sorarlar görürse yada telfnda sorar kuru kuru icrat yok zaten sükür.. Eşime dedıgımde bosver der yarın olur sen sora sora bi hal oldun ya der eşim biraz ailesıne düskün ve zamaninda benm yaptıklarımdan dolayı da olabilir
Sevgi44emre Busu aynen öyle ama insanin zoruna gidiyor herşey onun istedgı gibi ilerlemez ama eşimi ailesne düskün eden benim zamaninda gelmesni istemdm yeni evliyken süreklı agladım pskljm cok bozuktu aksamları işik acmiyordum kı gelmesnlr die
Sevgi44emre yamacalimoms ne yapmadim ki evden kovdum annesıni ilk yeni evloyken eve almadım e ister istemez eşimde düskün oldu biraz cok fazla dgl cok sükür herkes nasıl normal sekılde aıle diyorsa eşimde öyle ama ben birtürlü eşime güvenmedm o yüzden cagırmak gitmek gelmek istemedm
Busu Sevgi44emre biz evlendik 3 günlük gelindim Gelmeye başladılar ama eşime hiç bir zaman bsey demedim. Hep sustum kendi görsün diye gördü bisey demedi en son kaynanamı aldm karşıma anlattm herseyi . Daha dikkatli olmaları için ama hala duvar o ha onlar aynıydı yani değişmedi hala aynı 3 sene oldu eşimle huzurum bozulmasn diye hep sustum yapcak bsey yok anlamıyorlar yani
yamacalimoms Minnak_annesi34 Hamileliğimi hayırlı olsun diyip kutlamadilar bile ailesi birde söz hakkı sunuyorlar kendilerine
Minnak_annesi34 yamacalimoms gerizekalilar takma zaten çocuğun olsun bak gör kimse umrunda olmuyor ozel ayri bir aile oluyorsun ikiniz salla gerisini
yamacalimoms Serifetsbs Benimde içime yattı canım ama saçma sapan yorumlarından bıktım artık gereksiz gereksiz cümleler
spaceship Normalde iki isim sevmiyorum fazla ama uyumu çok hoş olmuş bence 😊 Aranız normal olsa bile söz söylemeye hakkı yok, aranız da çok iyi değil anladığım kadarıyla ben olsam isim içime sindiyse asıl ona inat o ismi koyarım 🙈😖
yamacalimoms spaceship teşekkür edefim canım iyi değil ama iyi de olsa ben o ne öyle falan diye yorum yapmam kimseye kendi çocuğu der geçerim