Esragg Merve_seda daha bir hafta önce devlettr yaptım özele verilen para gereksiz geliyor ümraniye eğitim araştrma da yaptım aşırı İyiydi bu kdar beklemiyordum 👍
Semanurry Merve_seda muayenem özelde aynı şekilde devam etmeyi düşünüyorum doktorumuzu çok seviyoruz 🌸 Özelde yapacağım Allahın izniyle
Sen1meleksin Merve_seda cok kararsızım özele gittim bide devlete gidip karar vercem heral ama devlet istiyorum
Hilal93 Merve_seda beter ettiler de ondan boşver canım anlatıp etkilemek istemiyorum biraz da insandan insana fark vardır illa ki ama devlet çok boşluyor
Alyahira Merve_seda Devlette inşallah çünkü diğer doğumlarımda devlette oldu devletin imkanlarininda gayet iyi olduğuna şahit oldum🤗
Merdaaal34 Özelde yapıcam benim gittiğim hastaneye pandemi hastası alınmadı o yüzden eşlerde girebiliyor yanımda da annemle eşim durur refakatçiye de izin var yani
Ebrulig Devlette hep muayenelerimi oldum, özelde doğum yapmaya karar verdim. Ama muayenelerimde devlette daha mutlu olduğumu söyleyebilirim. Belkide doğum için özeli tercih etmek bir hata olacak ama deneyimleyip görmek istiyorum
Zeyyno_ Merve_seda Devlette yapcam şimdiye kadar iyi davrandı doktorum bilgilendirme de yaptı bakalım Hayırlısıyla kucağımıza alalım 🥰🥰
Ebrulig Zeyyno_ evet memnundum tanıdık doktorumuzda vardı. Epidural istersem bu seçenek yoktu birde başka annelerin sancı seslerini duymak istemedim. Kesin pişman olacağım ama böyle😞
Merveee07 Mervee88 asil pandemiden dolayı devlette yapmak sakıncalı canım ben özele gidiyorum doktorum dan dolayı ama evimin sağı solu iki tane devlet hastanesi acil sanxim oldu dedim nolcakki bir kez dikkat ederek acile gideyim dedim o kadar rezillikki alt tarafı bir idrsr tetkiki yaptılar 4 saat bekledim onun dışında acil bolumunde gelen giden Suriyelinin haddi hesabı yoktu ve ebeler muayene eden kişi asistan sürekli telefonla uzmana danisiyor hasta da şu cikri napiyim ve doğum yapacak bir bayan vardı 41 hafta 8 cm açıklık var diye konuşuyorlar onlar orda ne yesek ne içsek ha ha hihi gulusuyor kadın giydirdiler sandalyede oturuyor kadın kusmaya basladi doktor bayan guye gülerek çıkarın dogumhaneye yoksa snadalyeye doğuracak diyor o kadar rahatsız oldum ki çektim gittim olanları görünce mecbur kalırsam giderim evet ama Allahım m mecbur bırakmasın 🙏
Zeyyno_ Ebrulig Başkalarnn sesi seni etkilermi bilmem ama bile bile pişmanlık duyacağın bişey yapma bnce yani yinede sen bilirsin
Merve-97 Merve_seda bende özelde yapıcam ınsalah ilki devletteydı memnun kalmadım dogumum zordu esimi muayenede dogumda alıyorlar refaketcıde var