Angels-35 Merhaba arkadaşlar aşılamanın 11. Günündeyim yarın 12. Günüm olacak kan versem çıkar mı acaba 14. Gün bayrama denk geliyor 12. Günde öğrenen var mı?
Asilmom50 Angels-35 ben aşılamanın 17. Günü yaptığım testle öğrendim canım hamileliğimi erken yapma sabret
Bsrozdmr1305 Aşılamanın olduğu ilk günü de sayıyor musunuz yoksa ertesi günden itibaren mi ? Bnde cuma yaptırdım da ☺️
Angels-35 Gamssee canım sen tecrübelisin bize göre aşılama yapılan gün de sayılıyor mu benim 18 Temmuz’da yapıldı bugün kaçıncı günüm oluyor yani?
Gamssee Angels-35 inşallah canım çok dua et bende adet olcakmisim gibi hep ağrı hissediyodum halada devam ediyor dün de çok şükür keseyi gördüm Rabbim isteyen herkese de sanada nasip etsin inşallah
Gamssee Angels-35 canım valla ben saydım açıkçası yarin sabah gebelik testi yap istersen içinde kalmasın bende öyleydim meraktan ölcek durumundaydim sabah uyanır uyanmaz hemen test yaptım
Eda93 Tüp bebekte ilk gün sayılmıyor ama varsa bence artık çıkar testte, hayırlısı olsun güzel haberler alırsın insallah 😊
Angels-35 Gamssee testi kesin yapacagım zaten canım acaba kan mı versem dedim ama önce test yapayım ona göre mi kan vermeye gitsem acaba
Bsrozdmr1305 Ya ben az önce ütü masasını odadan odaya taşıdım çok ağır değildi ama Biraz tedirgin oldum yaa😏 Angels-35 Gamssee
Angels-35 Asilmom50 beklemek çok zor gerçekten bayramdan önce öğrenmek istiyorum ona göre dikkat ederim kendime bir yandan da erken mi olur hayal kırıklıgı yaşarmıyım diye korkuyorum