BalAsel Merhaba hanımlar 🌸 En son adetime göre 5 Haftalık hamileyim. Günümü 5 gün geçti kan testi verdim 617 çıktı dün doktora gittim keseyi Gördü yine beta ya baktır dedi 24 saat geçti 647 çıktı dr düşük olabilir Bekleyelim dedi başına gelen var mi ??
Srplhrgl BalAsel 2 günde bir yaptırman gerek eğer yükselirse düşük tehlikesi olmaz diye düşünüyorum. Bende 18 martta test yaptım 899 cıktı 2 gün sonra gittim 2489 cıktı
mom44 BalAsel benm geldi canım çok az yükseldi 2 gebeliğimfe sonlandı biri kendi sonlandı biri kürtajla inşAllah senn yğkselir
Anneolmayahasret BalAsel doktor keseyi gordumu kese gorunmezki 617 betayla en az 5 binlerdeyken kese gorunur… Iki gun sonra tekrarrlaman gerekliydi betayi
BalAsel Srplhrgl 24 saat geçti öyle istedi en az 48 saat geçmesi lazım diye biliyorum bende her hangi belirti yok artık bişi olcak diye bekliyorum 😒
mom44 BalAsel yani şöle sölim 7 haftaya kadar beklediler 1000 oldu ama olusmadı hiç bişe artık riske giriyoruz deyip kürtaj yaptılar kese bebek yoktu sıvı olusmustu. İlkide adetim 10 gün geçti oda kendi kendine nor al adet givi gitti kimyasal gebelik diyolar 600 lerde kaldı en son 800 oldu sora düştü
BalAsel Anneolmayahasret gördü baya bende anlamadım alttan muayenede gördü tabi sağlık ocağında yaptırdım hep hastaneye mi gidip baktırsam
sevimlieyuboglu61 Anneolmayahasret benim de bildiğim 2.500 üstü vajinal 5000 üstü karından gözükür. 4600 bhcg ilk gebeliğim de vajinl yolda gözükmüştü bende kese
BalAsel mom44 anladım benimde ilk gebeliğim kimyasaldı ikincide çok şükür öyle bişeyle karşılaşmadım Kızım 6 yaşında
Anneolmayahasret BalAsel canm gorunmesi imkansiz doktorun yanilmis yada sen yanlis anlamissindir dedigim gibi kese beta 5 binlerdeyken gorunur… Hastanenin acilinde git ver canm kan
mom44 BalAsel kese olmaya biir benmde kese de olabilir sıvıfa bu değerle kese oluşmaz dediler sıvıymıs oda aynı ese gibiydi
BalAsel Anneolmayahasret sonuç onu gösteriyo dün yaptırdım 647. uzun zaman oldu kızımda kaçtı nasıldı hatırlamıyorumda
Anneolmayahasret sevimlieyuboglu61 evet dogru ama 600 lu beta ile keseyi dr nin gormesine sasirdim acikcasi
sevimlieyuboglu61 Anneolmayahasret evet bende şaşırdım. Genelde o değerde bakmıyorlar benim bildiğim yükselmesini bekliyorlar
sevimlieyuboglu61 BalAsel ben sizin yerinizde olsam ilk testün üzerinde n 48 saat geçüncd yenilerdim iki kat artmasını beklerdm. Umarım güzel artar bebişide görürsünüz ❤️