tgbsk61 gamze06ahmet hurafelere ben de inanmam .. bilimle iç içe bir insan olduğum için.. lakin bir yerde bu çin takvimi ile ilgili açıklama dinlemiştim. kadının yumurtası bellirli dönemlerde x belirli dönemlerde ise y kromozomu kabul ettiğini anlatıyorlardı. x ve y kromozomlarının da ömrü ve hızı farklıdır.. dolayısıyla bana açıklama mantıklı gelmişti. etrafımda en az 10 hamile var hepsinde tuttu:) yakınımdan birinin tutmadığı gün ben de inanmıcam 🥰
gamze06ahmet tgbsk61 ona yorum yapamam bak doğru olabilir bilgim yok ama ilginçmiş gerçekten ilgi çekici :)
tgbsk61 13579 sizinki biraz sıkıntılı😂 hamile kaldıgınız ay ile doğum gününüz aynı ayda 🥰 o yuzden döllenmenin oldugu gun onemlı doğum gununuzden önce mi sonra mı kestiremedim cok yakın birbirine cunku
elaanurr Nequ hiç bir şeye inanma biz de makarasına bakmıştık erkek diyordu ama kızımız oluyor 🤗 Rabbim bilir bir tek cinsiyetin ne olucağını o yüzden birşeye inanıp da kendini odaklama bence☺️
tgbsk61 elaanurr dinimizce inandığımız şeylerin bilimle çeliştiğine şahit olmadım hiç. cok şükür inandığım dine🙏yukarda da dediğim gibi ben bilimsel ve mantıklı olmayan açıklamalara pek inanmam.. mantıklı geldi açıklama bana ve henüz yakın çevremde baktığım kimsede şaşmadı tablo.. şaşabilir tabiki.. bilimde de kesin diye birşey yoktur:) Rabbim sağlıklı evlat versin hepimize önceliğimiz bu. ama ilk gebelikte özellikle insan merak ediyor heves ediyor işte bizimkisi de o cinsten ..
Betulkss tgbsk61 bana da bakarmısın canım son adet tarihim 13 Mayıs ama döllenme 22 Mayıs dedi doktor yani gebelik ultrason da 10 gün küçük gösteriyor du yaşım 29
Babyy_kiss 1prensesgeliyor rabbim herkesin ilk once hayirli saglikli evlat verdin ama rabbim ins herkesin gonlune gore versin amin amin amin
1prensesgeliyor tgbsk61 ağzın bal yesin inşallah . Inşallah inşallah inşallah sağlıklı bir kız evladim olur. 2 tane oglum var. 9 haftalik cok sabirsizim 😍😍