Melikeozdemir Kizlar az önce doktordan geldim 38+6 bugün. Çatım kemikli bebeğimin kafası 41 hafta ile uyumlu yerleşemez kanala dedi. Bir türlü cesaretimi toplayamiyorum bana birşey söyleyin lütfen 😭
iyimserr Melikeozdemir hiic korkma bi sene de iki dogum yaptım sezaryen inan korkulacak bisey yok hatta ben kendim istedim 🙏🏻dogum sonraso bol su yuruyus ve sade nescafe ic saglıkla kucagına alırsın insallah 🌸♥️
Syd34 Melikeozdemir bende aynı şeyi yaşadım baş çevresi büyük dedi 39 da nişanım geldi sancım başladı gittim doktora 3 cm açılmam vardı ama baş çevresi 10 cm e yakındı çok zorlanırsın dedi sezeryana aldı
ikincikezanne- Melikeozdemir Normal olmuyorsa zorlamaya gerek yok canım inanki sezeryan korkulcak birşey değil 😊 2.sezeryanımi olcam yaklaşık 3 hafta var sadece ameliyattan sonra yürü sürekli yatma yürüdükce iyileşirsin emin ol ki sezeryan doğumdan sonra en büyük ilac yürümek 😊 bide genel anestezi mi olcaksın spinal mi 😊
Bktbll Melikeozdemir benimde baş çevresi büyük ama çatı muayanesi olmadım daha 38 haftalığım sadece 4 gün önce çok afedersiniz hemoroit sorunum var onuda yarın kontrolümde genel ceraha yonlendirecekler hem hemoroit hem baş çevresi büyük normal doğumu zor yapabilirmişim gönlüm isterki kolay şekilde normal olsun ama saglıklı olsunda sezeryanda fark etmez
Bktbll Syd34 canım sancı çekiptemi sezeryana aldılar benimde baş çevresi önden gidiyor suan 38 im ama bi sancı belirtim yok
Melikeozdemir ikincikezanne- onu daha konusmadik canim görmek istiyorum ama doktor uygun olani soyler herhalde
Syd34 Bktbll evet sancılarım vardı ama doktor zaten demişti 2 hafta önde eğer 10 cm e ulaşırsa baş çevresi normal çok zor olur demişti 38+3de sancım ve nişanım geldi 3 cm açılma varmış ama sezeryana aldı
Sarearslantas Melikeozdemir Hiç korkma canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun illa normal olacak sezeryan olacak diye bişey yok sağ salim kavuş evladına ne sezeryan ne normal doğum ağrısı kalmıyor zaten bende 1 sene de 1 sezeryan 1 de safra ameliyatı oldum simdi 3 ay sonra 2. Sezeryan olacak 1 senede 3 ameliyat olacak hayirlisi olsun sag salim gelsinler de allah yardımcınız olsun inşallah.
Bktbll Syd34 benimkide sadece 2 haftaymıs önden gitmesi gecen hafta sordum nasıl olur doğumum diye biraz zorlanırsın suanlık bişey yok dedi ama bakalım
1PrensAnnesi Melikeozdemir aynı durumu yaşadım yinede denedim ve sonuç sezaryen oldum hiçte pişman değilim vakumla kesiyle doğuracağıma mis gibi ameliyat oldum