Ankakusu35 husmus4343 set olarak pahalı oluyo tek tek almak daha mantıklı ben dermoeczanem sitesinden aldım
Mihrimah41 husmus4343 inan bana setine hiiiiçç gerek yok. Şampuanını ve güneş kremini al yeter. Diğerleri hiç kullanılmıyo. Gerek olmuyo yani boşuna o kadar para verme
Mom10 husmus4343 Balsevgi Milim Ankakusu35 Ysmnn_38 Mihrimah41 Denizberen bir sey sora bilir miyim benim bi srkadasim mustela hakkinda cok onerilmiyor cok iyi degil kimyasal cok barindiyor demisti ama ben normalde herkes tarafindan cok sevilen bi markq oldugunu biliyodum bu konu hakkinda bi fikriniz var mi acaba
Bademlii Denizberen çantalı olanda ekstra vücut losyonu var sanırım canım bide pişik kremi 100 ml olması lazım
Durukusunannesi Mom10 instagramda mühendisinoğlu diye biri var o hepsini araştırıp güzelce yazmış oraya bakabilirsin canım
Mom10 Durukusunannesi tesekkur ederim bende iyi diye biliyordum ama iste kafami karistirdi bi emin olmak istedim sagolun
Mom10 Anneolmayahasret oda bi uygulama gormus ama cok sasirmistim yani ben zaten musteladan baska marka dusunmedim acikcasi
Mom10 Balsevgi ya bende oyle biliyorum ama o arkadas kafami kristirdi cok begeniliyor diye biliyordum cokta sasirmistim acikcasi
RabiaMG husmus4343 esimin isi eczanelerle oldugu icin sansliyim sanirim daha yeni cantali seti eczaneden 250 liraya almis 😊
Unlukacar Canım ben Trendyol online kozmetik firmasından 4 lü set aldım 500 ml şampuan 300 ml losyon 100 ml pişik kremi 100 ml bebek yağı 259 TL ye kullanıcı yorumları ve firmanın satış puanlarıda gayet iyi güvenilir satıcı tavsiye ederim