Lilatmz Adetime 4 gün kala(27sinde) test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. Bugün tekrar yaptım yine silik çıktı. Acaba hamile miyim? Belirtilerini yaşıyorum ama emin olamadım.
mom44 Lilatmz kızımda aynısı oldu şu an 2 yasında 2 gün kala yaptım doktora gittim muayene etmiyo kanda değerin 2000 civarı kese görülüyo kan vermen lazım
Hazalveannesi Lilatmz hayırlı olsun canım kesin vardır silik çıktıysa erken gebelik testi yapmanı öneririm ben onlarla öğrendim regl günüm gelmeden🤗
Lilatmz Bugün doktora gitmek istedim ama adet günüm geçmedi diye eşim biraz daha bekle dedi. Çok sabırsız biriyim erkenden yaptım testi☺️
mom44 Lilatmz evet kan sonucu görmeden etmiyolar muayene anca rahim içinde sıkıntı varmı bakar övr sağlık ocağınfa vrr ona göre git benm şimdi 2 gebelik sağlık ocağında verdim kan 2000 di sora gittik kese görünce 10 gün sora da bebek olusumu kalp atısı için çağırdı ilk gebeliğimfe acele ettik hemen bakılsın diye ama bakmadı özel olduğu halde beklemek en güzeli hakkında hayırlısı olsun sağlıklı evlatların
Deniz0212 Benimde çok silik çıkmıştı adetim 1gün geçmişti şuan 8 haftalık hamileyim :) inşallah vardır canım
Hazalveannesi Lilatmz anladım canım biraz bekle tekrar ya o zaman inşallah bebiş vardır mutlu haberi verirsin bizlere🤲🥰🤰🤰