Kesici 17.03 te 13.6 olan kanım 10.0 a düşmüş, b12 en az 200 olmalıyken 120 lerde, şekerim 130 sınır 140, bir poşet ilaç ve iğne. Tek tesellim bebeğimin durumu iyi haftasına göre. Benim gibi olup toparlayan var mı?24+4 üm😭
Merii33 Kesici canım öncelikle hiç üzülme çünkü senin değerlerini düşüren bebişin 🤗 o senin depolarından faydalanıyor sende ilaç takviyeleriyle depolarını geri dolduracaksın. Benimde değerlerim çok düştü ama hem gıdalar hem ilaçlar yine yükseliyor
Bus0672 Kesici hiç sıkma canım ben hamileliğimin başından beri ilaç kullanmama rağmen ilk 3 ay kanım 13.8 b12 500 civarıyken 20 haftalara gelince düşmüştü ki ilaç kullanmama rağmen çünkü bebek senin depolarından tüketiyor sonra tekrar toparladık biraz değerler ama düşmesi normal sen ilaçlarını düzenli içersen toparlar
Kesici İçiyorum da bir an üzüldüm. Gelişimi ileriye geçmişti gerileyecek diye. Teşekkür ediyorum içime su serptiniz
Bus0672 Kesici ne kadar ilaç kullanırsan kullan düşmesi normal çünkü anne karnındaki bebek bi laf var bencil bebek olur senin onu karşılayıp karşılamadığına bakmaz neye ihtiyacı varsa senden alır çokta takma ilaç kullanmaya devam