Saganak Mumuu başka hiç bi vitamin kullanamıyorum bunu duyduğuma sevindim tek kullanabildiğin oydu çünkü folik asitide 3. Aydan sonra bırak demişlerdi içinde var diye bırakmıştım sağolun valla onu bari kullanıyım bende
Efebilal Duygu538 canım ücretli vitaminler var doktorun verdiği onlar daha ufak ama devavit öle malesef benim doktorum başka hap verdi hem balık yağı hemde bütün vitaminler var decaviti bıraktım bende
Hira Duygu538 canım ne vitaminim var ne kanım ne demirim 😆 ne hapım bitiyo ne eritmeli ilaç nede iğnem 😖😖
Mnkse ebrarecem sormadım normalde orta kısmında çizgi olanlar bölünebiliyormuş şimdiye kadar bir zarar görmedim orda aralıklı dediğimde en fazla 5 dakika ancadır
IlaydaOrhanKopuz Duygu538 ben imom kullanıyorum oda biraz büyük ama dış dokusu sayesinde kayıyo gidiyo zor olmuyo yutmak
Mdhadyk Duygu538 ben DUOSVİT diye bi ilaç kullanıyorum doktorum balık yiyemediğim için içerisinde omega3 olan o ilacı yazdı. Bi sonraki randevunda doktoruna sor istersen belki tavsiye edebilir. Bu ilaç kapsül şeklinde belki bunuda içemeyebilirsin.