SeHer1909 Dilos1645 e peki mesela ben Haziran’da ayrıldım rapora ama marttan beri kısa çalışma ödeneği aldım sigortam da 0 gün görünüyor 😕 Mart Nisan Mayıs a bakınca 22 gün var sadece Pandemiden önceki mi hesaplanacak acaba kafamda deli sorular
Dilos1645 SeHer1909 dogum iznine ayrıldıgın aydan önce prim gözüken aylar hesaplanacak dendi bana.mesel bende haziranda cıktım haziranda senelik iznimi kullandım kısa calısma ödeneği bitti gelecekmisin dediler işyerinden doğum iznimede bir hafta vardı gelmeyeyim iznimi kullanayım dedim e devlete bakınca haziranda 1 hafta prim yatmış gözüküyo 170 bana e devlette prim yatan günlerinden hesaplanacak dediler.yani hazıranda yatan bir haftalık para mart ve subat ayı ücü toplanacak dendi.marttada 15 inde pandemiden dolayı izne ayrıldım martta yarım ay şubatta da düşük tehlikemden dolayı on gün rapordan eksik .toplam şubat mart haziran toplamı üç aylık primim 42 gün .alacagım para da dogal olarak az olacak.e devletine gir bak yatan primli aylarından hesaplat işte bana 170 öyle dedi bekleyip göreceğiz.ama her türlü doğum parası alıyoruz benim işyerimde ben gibi kısa calısmadan faydalanan benden 1 ayönce izne cıkıp dogum yapan arkadAsıma 6000 yatacakmış 3000 inin dogumdan bes gün sonra hesabına yatırdılar.oda işte yatan primlerine göre aldı.yoksa normalde 7840 tl alcaktı oda eksik günlerden maruz olunca 6000 aldı
Ates2020 2020 DOĞUM VE SÜT PARASI *Aşağıdaki rakamlara 300 TL İlk Çocuk Yardımı tutarı da eklenmiştir. 2020 Net Maaş Rapor Parası Süt Parası Yarım Gün Çalışma Toplam 2.324 TL 7.325 TL 202 TL 1.460 TL 9.287 TL
Dilos1645 SeHer1909 benimde o rapor gözükmüyor ondan önce gebelikten kaynaklı raporlarım hep gözüküyor dogummizni raporu henüz gözükmüyor sanırım dogum sonrası düşecek
Cas Dilos1645 bn Haziran 25 de çalışabilir alıp muhasebeye verdim o gün e devlette göründü raporum hala da görebiliyorm sizin raporu işlemeyi mi unuttular acaba
Dilos1645 Mucizelerim2020 uzun oldu kusura bakma ama acıklayıcı olsun detaycıyım da o yüzden öyle oldu 😘
Dilos1645 Cas tamamdır teşekkür ederin benim raporum yazıldıgında hemen mesaj geliyordu ordan bakıyordum bende
Dilos1645 Cas gördüm içim rahatladı hastanenin adı yazıyor tıkladım analık raporu diye rapor direk ekrana cıktı👍🏻☺️