Hll3840mhmt Eylülde havaların sıcağı devam eder diye düşünüyorum ama zıbınlat uzun kollu mu kısa kollu mu olmalı sizce
Gzmsydr Hll3840mhmt eylülde havalar çok soğuk olmuyor şahsen ben uzunda aldim kısada aldim canim ikiside dursun duruma gore giydiririm
Hll3840mhmt Gzmsydr hmm anladım canım Peki alt a 5li takımın pantolunu hariç bişey giydirecek misin kilitli çorap tayt vs
Gzmsydr Hll3840mhmt yok canım o yeterli diye düşündüm ayaklı pijama yeter benim evim sıcak oluyor battaniyeside var yeter
lizge Hll3840mhmt benım doğum Eylül sonu cnm külotlu çorap aldım onlar sıcak tutar bide şimdiden pazardan alabilirsin yaz olduğu için kimse kişlık almıyor ve pentini çok uygun aldım
Hll3840mhmt 1Anne_ alt taraf için sadece takımın pantolunu mu giydireceksiniz yoksa kilitli çorap tayt felan da giydrmeyi düşünüyor musunuz altından
HtcGB Uzun kollu da kısa kollu da aldım. Ankara’da yaşıyorum soğuk olur dediler. Bakalım nasıl olur.😬
1Anne_ Hll3840mhmt eylül ay i öyle çok soğuk olmaz takımın altı yeterli bence sadece ayaklarına çorap giydiririm birde zaten sürekli battaniyesine sarılı olur üşümez fazla ama kasım aralık olunca giydiririm kilotlu çorap
1994ozg Hll3840mhmt o yenidoğan oluyor çok az aldım 3 4 tane (zıbın olarak) gerisi 1 3 ay olarak aldım canım
Mehtap74 Hll3840mhmt 5 tane 3 aylık 5 tane kısa kollu 6 aylık aldım uzun kollu 5 tane uzun kollu 3-6 ay tulum aldım
pptya01 Yenidoğan kısa kollu giyemeyebilir 1 ay falan bence sonra da kış zaten. Kısa kollu çıtçıtlı badi alırsanız tulumun falan içine de giyebilir ama direk kısa kollu giyemeyebilir bence