esosh 12+4 gebeyim. Bazen karnım o kadar iniyor ki, bebeğe bir şey mi oldu diye çok fazla endişeleniyorum. Bazen de şiş bayağı.... Sizlerde de böyle oluyor mu acaba
-gyns- esosh Üzmeyin kendinizi.. Genelde bütün gebeler bu sorundan yakınıyor galiba.. Sabah yok akşam var😬.. Gaz oluyor, gün içerisinde mideyi dolduruyoruz malumunuz insanda şişkinlik oluyor.. Sağlıklı gebelikler🤗..
esosh [bilinmeyen] tşk ederim yanıtınız için. Zaten endişelenecek yer arıyoruz bu dönemde. Sabah sabah gerildim. Dün bayağı bir karnım vardı, bugün hiçbir şey yok. Bebeğe bir şey mi oldu diye çok korkuyor insan
Denizpekdal Valla benimki de aynı.12 haftalığım.Sabah karnım dümdüz,akşama 7 ay olmuş kadar göbek var.Ben bir çaresini bulamadım haftalardır.
esosh Denizpekdal akşam ben de bir yorgunluk, bir ağırlık. Dediğiniz gibi 7 aylık gibi. Sabah dümdüz. İnsanın siniri bozuluyor
Betus93 Denizpekdal 😃😃ayni seyleri paylasiyoruz. Goren cikmis gobegin diyolar. Bilmiyolarki o gobekteki bebek degil hazimsizlik😂
Denizpekdal esosh valla aynen çok sinirim bozuluyor benim de.O şişliğin ağırlığı da oluyor.Nefesim falan daralıyor.Doktora gidince sorcam çaresi var mı yok mu? yoksa ben de mi sorun var diye? sizin de nefesiniz daralıyor mu?
esosh Denizpekdal öğleden sonra ya da akşam nefesim daralıyor. Mesela bugün o kadar enerjik uyandım ki. Ama biliyorum ki öğleden sonra her şey değişecek. Ağırlık, şişlik, nefes daralması
Denizpekdal esosh o zaman normalmiş benim durumum. Aynen sabah çok güzel enerji doluyum.Öğleden sonra az bişey yemek bile yesem şişiyorum akşama kadar.akşam da devam ediyor.Çalıştığım için de eve o şekilde şiş gelince iş falan yapasım gelmiyor.çok zor oluyor akşamları.hemen uyuyorum akşam 8de resmen. Geçer inşallah da hamileliğin tadını çıkarırırz 🙂)