Eomrk3 Kızlar bazı hastanelerde dogum öncesi eğitim oluyomuş avrupa yakasında varmı gebe eğitim sınıfına giden ?
Sedaby Eomrk3 yeni yuzyil gaziosman pasa hastanesinde vardi canim benim yaklasik 2ay oncesinde aramislardi gelebilirsinz ucretsiz diye ama haftabici oldugu icin gidemiyorum bi arayip ogren eger yakinsa kacirilmayacak firsat🌈
NaimeYilmaz Eomrk3 samatyada kızılelma polk. oluor carsamda 1de ama bına tasınmıs zeytnburnuna orda devam edıormu bilemıorm
Durdudiler Durdudiler ücretsiz diye biliyorum ama oranın hastası olmanız lazm günlerini bilmiyorum inanın. Hastaneyi arayıp ogrenebilrsnz
ElifMcahitDeste ElifMcahitDeste Eomrk3 Çarşamba günleri 2 ve 4 arası Nedret ebe ders veriyor gayet iyi hiç bilgisiz olmaktan iyidir 4 hafta sonunda katılım belgesi veriyorlar ve o hastanede tek kişilik odada kalma şansı var Doğumdan sonra canım
rf17 türkiye hastanesinde 2 mayısta olacakmış ücretsiz, ben ona gitmeyi planlıyorum isterseniz arayıp bilgi alabilirsiniz 🙂 bir de şuan avcılar devlet hastanesine gidiyorum ama çok umduğumu bulamadım.
Eomrk3 rf17 Türkiye hastanesi nerde acaba ? Aa bende avcılara baktım ama eğitimle ilgili bişey görememiştim yakınım o hastaneye hangi günler oluyo acaba
rf17 Eomrk3 türkiye hastanesi şişli yanlış bilmiyorsam 🙄 avcılardaki de dönem dönem oluyormuş, 3 defa gidiliyo toplamda. haftaya pzt son olacak yarım gün kadar sürüyor. muhtemelen bir iki hafta sonra baştan açabilirler
MucizemiBekliyorum Reyap hastanesinde Var 2 haftadir önümüzdeki hafta son. 3 hafta boyunca persembe gunleri oluyor. Tekrarlarlar ama
Eomrk3 MucizemiBekliyorum Esenyurt reyap mı. Bilseydim ona gelirdim takip etmek lazım inşallah tekrarlarlar. Memnun kaldınız mı peki
MucizemiBekliyorum Eomrk3 evet idare eder 1 bucuk saat sürüyor toplamda, dallarina göre sirayla doktorlar girip sunum yapiyorlar
MucizemiBekliyorum Eomrk3 ücretsiz. İsterseniz hastaneyi arayip diger kursun ne zaman baslicagini ögrenin telefondan kayit yapiliyor
Eomrk3 rf17 Anladım arayıp bilgi almak lazım avcılarda oturuyosanız reyap hastanesinde de varmış oranın eğitimleri iyi olur tahminimce