Zsahin Sedauf en başından beri, badem yağı ve bebe yağı kullanıyorum. 27. Haftamdayım henüz bir çatlama yok. İnşallah da olmaz😊
Meriwa Sedauf bol su bol egzersiz bide bol nemlendirme neyle yaparsanız yapın hergün nemlendirin sadece karın değil tüm vücut yapın bunu bide genetik faktör var bunuda göz önünde bulundurun
bilgeem Sedauf lierac çatlak önleyici , Palmers masaj yağı , hindistan cevizi yağı düzenli kullanımda çatlak oluşumunu engeller son yanlız günde 3 kez bol bol sürmek kaydıyla lierac gece yatarken 1 keZ palmers günde 2 kere
Limonum 35.ci hafta ma kadar hiç bişi yapmadan çatlamadım sonrasında ufak ufak çatlamaya başladım ekstra bişi yapmaya gerek yok vücudun karar veriyor bence ☺
Kaplanebru Ayımda karnım çıkmaya başlamasıyla lierac kullanmaya başladım çok araştırdım . Kokusuz jel şeklinde. Ama Evet gerçekten vücut karar veriyor sanırım bende 30. Haftama kadar çatlamadım hiç . Suan 34 deyim ufak ufak var çatlaklar ınsallah artmaz 🙄🙄
bilgeem Kaplanebru bence palmers masaj losyonunuda al ikisini birlikte kullan tek lierac yeterli olmuyo sanirim çok araştırıp öle kullanmaya başladım çok şükür memnunum
oglusum1510 Sedauf canım emin ol vücut yapısıyla alakalı ama her gün nemlendirmeye önem ver yağlarla olabilir kremlerle olabilir vazelin öneriyo çoğu kişi. Ve bol bol su iç 😊 umarım en az çatlakla atlatırız 😅