brnr09 Merhaba kızlar. Sezeryan olup eşi de Doğuma girebilen var mı? Çok istiyorum ben eşimin girmesini, yanımda olmasını😔 panik atak hastasıyım biliyorum çok korkacağım. En azından eşim elimden tutsa rahatlarım biliyorum 😔
melis_mom brnr09 epidural sezaryen mi düşünüyorsunuz? Bazı hastaneler izin verirken bazıları çok sıkı
Meriwa brnr09 bunu hastaneneniz karar veriyor onalrla görüşmeniz veya doktorunuzla durumunuzu paylaşmanız daha iyi olur canm
Drn-Brc brnr09 bende çok istiyorum normal doğumda alınabildiğini ama sezeryana alınmadığını söylemişti doktorum ama ayarlamaya çalışacağını söyledi inş girebilir
Bsrlmnemr brnr09 ben de korkuyorum eşim yanımda olsun çok istiyorum ama pandemiden önce bile alamıyodu çoğu hastane şimdi virüs varken hiç almazlar diye düşünüyorum.
Selin648 Aynı senin durumdaydım canım hastane eşimi kabul etmedi ama çok rahat geçtiii beklediğim gibi değildi panik olcak hiç birşey yok
Seymaa_ brnr09 bu sabah kontrole gittim ve doktoruma sordum malesef almıyorlarmış eşleri virüs dolayısıyla,bende istiyordum çünkü çok daha anlamlı olurdu