Kalayciseymaa Nequ canım böyle şeylere inanmıyorum ben Rabbim kime ne nasip ederse o olur yeter ki sağlıklı hayırlı olsunlar gerisinin ne önemi var
Nequ Havvacnts doktorla konuşdum haziran,eylül,agustos ayları erkek dedi.tabii cinsiyyeti Allah belirler ama metak ediyorum dogrumu acaba
elifeceguler Nequ ben intertte de bir çok bakan kişiye para gönderip cinsiyet baktırdım. Hep kız kız dediler. Oğlum oluyor. Böyle şeylere asla inanmayın.
Havvacnts Nequ yani bende pek inanmam böyle şeylere ama biz 4 kardeşiz bi tane erkek kardeşim var annem ona haziranda hamile kalmış bana Ocak’ta kalmış kız diğer kız kardeşime martta kalmış kız diğerine kasım da kalmış kız
YenidenAnneOlmak Nequ ilk defa duyuyorum Dr çin takvimi falan mı bakıyor 😅 benim belirtiler full erkek, çin takvimi, yüzük testi, bıçak-makas testi😂 hepsi erkek diyor ama Dr 11. Haftada muhtemelen kız dedi. Muhtemelen diyorsa da kızdır diye düşünüyorum.
Gamzemesee elifeceguler bende gecen hafta baktrdm kiz dedi sadece bi kisiye siz su an boyle diyince ikilemde kaldm acikcasi bilirse sayet 3.cuyu planlama yapayim demistim kendi kendme
Ptrn Ne o aylar tuttu bende ne Çin ne Rus takvimi hepsi kız gösterdi ama oğlum olacak 😊 Halbuki çin takviminin tuttuğu söylenirdi hep
Beety26 [silindi] kac dogumlusunuz? cinde doguldugu yil 1 yas kabul esiyorlar ona gore bakinva dogru cikiyor her keste
elifeceguler Gamzemesee siz bilirsiniz cinsiyet tahmini arzum ve cinsiyet tahmini kesin ikisine de baktırdım kız dediler ama erkek bebişim
Beety26 Gamzemesee mesala biz. 1994 dogumlu oldugumzdan. ben 26 yasimdayim. ama cin de doguldugu yil 1 yas oluyor. yani vin takvime gore ben 27 yasindayim