Ecemyldz Nişan illa kahverengi yada kanlımı oluyor kasıklarımda sancıyla uyandım tuvalete bi gittim baya yoğun ve fazla beyaz hafif sarımsı akıntı gelmiş nişanmı oluyor şuanda hayla kasıklarım da hafif hafif gidip gelen sancılar oluyor
Merveatay Ecemyldz enfeksiyon olabilir canım o..Nisan kahverengiye yakın bı renk oluyor diye biliyorum
Hulya_ Ecemyldz Herkeste aynı renk gelmiyor ama kıvamından anlayabilirsin kıvamı çok farklı oluyor doktorların dediği gibi sümüksü uzayan çok yoğun bişey benim önce kırmızıya yakın geldi sonra kahve pembe karışık gelmeye devam etti
Merveatay Ecemyldz kaç haftalık hamilesin canım muhtemelen seninki enfeksiyondur bende de çok oluyor akinti filan
Ecemyldz Merveatay pazartesi doktora gittim açılmam ve bebegin kanalda oldunu söylemişti sancılarımda vardı
Ecemyldz ecembugra53 sancılarım kalktımdaki kadar yoğun değil ama hafif hafif gidip geliyor geldinde de bebek çok kasılıyor
Hulya_ Ecemyldz Nişanın gelmiş o zaman canım doğumun yakındır sen yinede doktoruna bilgi ver benim 4 gün oldu nişan geleli ama oğlumun gelmeye niyeti yok☺️
Ecemyldz Hulya_ evet kendisine haber verdim sancılarımda oluyor arada artarsa gel dedi bekliyorum sizde sancı varmı 😄
Hulya_ Ecemyldz Sancım var ama düzensiz pazar gecesi 2 saat boyunca düzenli oldu 10 dk da birdi ne güzel eşim panik oldu zorla hastaneye götürdü sancım gitti birden nst de çıkıyo sancı ama ben hissetmiyorum eli boş döndük gecenin 4 ünde şimdi sıklaşana kadar gitmiycem o yüzden 😂
Ecemyldz Hulya_ kasılmalar oluyormu sizde de sancı olunca benm bebeğim semsert yapıyor karnımı ve aşağı aşırı derece baskı oluyor
Hulya_ Ecemyldz Evet oluyor karnımın heryeri taş gibi oluyor nst de de dikkat ettim sancım çoğaldığında karnım sertleşiyodu