Kulker Kaderjin sancılarım var açılma yok. Cok ağırlastik sağımdan soluma dönemiyorum. Sıcaktan çok bunalıyorum. Yürürken de sürekli batma. Günün yarısı tuvalette geçiyor. Biran önce gelse artık çok sabırsızlanıyorum 🙈🙈
Snmomr Kaderjin merhaba bugün 38+1 fakat sancı yok 😳🤰 kasılmalar artık her gün genelde akşamları oluyor uykuda iyice azaldı napcaz bakalım 😳👀
Sibeelll Kaderjin 38+6 yüz ve bugün 10dk da bir cancim giriyo belimden kasigima geliyor ağrı biriki dk fln suruyo girince Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah kizlar 😊😊🙁👣👣👣
Funda22 Sancı yok ama halsizlikten ölüyorum kolumu kaldıracak halim yok,ama uykuda yok.Zombi gibiyim.
Elifptt Biz de 38+2 olduk bu gün kontrol vardı ne sancı ne açılma hiç bişey çıkmadı haftaya tekrar çağırdı bol bol yürü evde egzersiz yap dedi bayramı rahat geçireceğiz gibi duruyor şuan 😊
Duyguaydin81 Kaderjin bende tam 38+2 yim benim 35. Haftadan beri sancılarım var özellikle dışarı çıktığım zaman yorulduğum zaman çok ağrım oluyo ödemde cabası şişlikten ayaklarım ağrıyo artık Allah nasip ederse ayın 11indr doğumum var inşAllah sağlıkla gelir hemen herşey olup biter 🤗