Yenianne17 Grip olduğumdan beri folik asit yutamıyorum öğrüyorum acaba bebeğe bi zarar teşkil eder mi ?
Burcuk Yenianne17 bende bi 15güne yakın içememiştim . Yatmadan hemen önce iç bakalım bugün öyle dene . Demir ilacını öyle kullanıyorum rahatladım
Burcuk Folik asitin içinde başka neler var? Benimki bitmişti aynı markayı bulamadık doktor balık yağlı vermişti mahvetmişti beni. Midem almıyordu. Sonrasında hep çıkardım ilacı bıraktım eski ilacımı bulup devam ettim.. bulantıdan 3. Ayda kurtuldum :/
Yenianne17 Burcuk b12 yazıyor benim vitamin de bu ilaçların da çeşitleri var anlamadım valla inşallah bi zararı olmaz Çarşamba günü ikili test için gidicem inşallah doktor bilgi verir yani görünce bazen cinsiyetini söyleyen de oluyormuş siz kaç aylıksınız acaba
Burcuk Yenianne17 6. Ayıma girdim . Ben folic us kullandım eczacı arkadaşım hamilelikten önce önerdi 3 ay içtim hamilelik sonrasında 3 ay daha içtim. Çok memnun kaldı hafif bir ilaçtı. Zaten folik asit kullandığımız ara başka takviyeye gerek olmuyor Bebek bizden beslenmiyor. 3. Aydan Sonra folik asit bitince Demir magnezyum vitamin gibi ilaçlara geçiliyor.
Aysealty Bende yutamıyorm midem cok bulanıypr o yzden gece yatmadan önce içiyorum sabahları işe gitmeden önce kötü oluyodum baya şimdi sıkıntı yok cok şükür☺