Zeyno8127 Kızlar sancı yok açılma yok nişan yok sadece ağırlık var dönenmiyorum bile artık ne zaman doğar oğluşum sabırsızım artık 😏😒😍
BozAilesi Zeyno8127 38+5 benimde canım😍 2 cm açılmam var ve ntsde sancım çıkıyor ama doğum için yeterli değil dedi doktor Bugün bir daha bağlanıcam ntsye çok ağırlaştım çatım ağrıyor bacaklarım ağrıyor sancılarım var bakalım ne zaman gelicek😊😊
Momocak Zeyno8127 40+2 kasılmalarım var ama pek düzenli değil ne nişan ne su hiç biri de gelmiyor çıldırcam artık asla gelmiyor 😂
Berraefe Benimde 38 / 6 hiç bir belirti yok beklemekten başka çaremiz yok hayırlısıyla gelsin bebisler
Bedriye_tura Zeyno8127 valla bebeğin bası Asagıda dün kontrolüm vardı dr normal doğum görünüyor dedi çatı muayenesi yapmadı galiba son ana kadar beklicek bakalım
Mehtee Momocak Zynbnur 39+6 heryere doguramadim yaziyorum her postaa 😂😂 belki dogururuz anacım weyy ne nazlı çıktı temmuz bebeleri
Asell 39+4 gelmiyor resmenn😂 dün gece gayet duzenlı sancılarım vardı ha gelıyor dedım hop sancı kesıldı bırden 😂🤦🏻♀️
Mehtee Zynbnur bende bi mide yanmasi ara ara bi bulanma kendimi adet olacakmisim gibi hissedip huzursuz olma halleri var oglumda masAllah kıpır kıpır herhalde kapının yerini ariyor çıkmak için 😂😂