Zeyno-Ezel Merhaba güzel anneler fikir alabilir miyim sizlerden, 22+3 olduk ve Bugün hastaneye gittim 12 cm 510 gram sizce normal midir ? Sizinkiler ne durumda ?
Deletedmom399 Zeyno-Ezel aynı haftada bizim de 510 gramdı ama boyu 25 cm falandı canim. Boyunu yanlış hatırlıyor olabilirsin.
tugbaayaz Zeyno-Ezel 22+5 te 12 cm olması çok mümkün değil siz yanlış hatırlıyor olabilirsiniz elinizde yağ çıktısı varsa ordaki fl yazan ölçüyü 7 yle çarpın
MiniKaya Zeyno-Ezel dün detaylı ultrasonum vardı canım 22+5 537 gr dedi doktorumuz boyunu söylemedi sadece çok uzun boylu bir çocuk olucak dedi 😍 ama bence kıyas yapma her çocuğun gelişimi aile genetikleri farklı yani mesela doktor bile bize dediki napsın çocuğun başka şansı yok anne uzun baba uzun kiloda öyle
Zeyno-Ezel Deletedmom399 özür dilerim 22+5 olduk ama yanlış değil doğru yani neden öyle küçük ki :(( acaba siz mi yanlış hatırlıyorsunuz yoksa bebeğim çok mu küçük
Deletedmom399 Zeyno-Ezel yok canim değildir senin yanlışın var muhakkak küçük olsa bile mümkün değil 12 cm olması. Sen fl yazan ölçümü tekrar kontrol et hesaplaması farklı yapılıyor öyle yap.
Cemos_habes tugbaayaz merhaba ben gecen hafta gittim 19.haftamda idim bpd 4.42 cm fl 3.02 cm bebeğimin boyu ne kadar olmuş oluyor acaba