svvlata Merhaba kızlar. Acaba Bandırma’da yaşayıp Özel royal hastanesine giden var mı? Varsa da detaylı ultrason fiyatını biliyor musunuz acaba ?
Kubrcnyt svvlata royale sadece bir kaç kere kontrole gittim hayal bey kendi hastalarına ücretsiz yaptığını söyledi dışardan gelene 400 lira dedi
Mervelsmet svvlata canım ben royal hastanesinde aylin akşanin takibindeyim fakat sadece şafak bey yapıyor detayliyi ben de ona yaptırdım fiyatı 400 tl ve memnun kaldım her şeyi açıklıyor
Tstnptt Kubrcnyt svvlata Mervelsmet Kızlar elbiseyle gidince üstüne örtmek için bişey veriyor mı hep pantolanla şortla gidiyordumm
svvlata Kubrcnyt çok teşekkür ederim, farklı bi doktorun hastasıyım yine de o ücreti ödeyecekmişim demek ki ☺️
svvlata Mervelsmet Aaa çok iyi o zaman ☺️ Normalde de Şafak Beye gidiyorum kontroller için. Peki canım son olarak şunu da sorayım muayene ücreti de ayrı dimi ?
Mervelsmet svvlata yok canım be im doktorum demişti ki randevu alacağınız zaman detayli ultrason için alacağını belirgin demişti bende öyle yaptım sadece 400 tl ödemiştik
Mervelsmet Tstnptt ben elbiseyle gidiyorum doktor görünce zaten asistanında ortu yayalım diyor zaten asistanı hazırlıyor canım bacakalrina ortu yayıyor
Mervelsmet Tstnptt rica ederim canım evet havalar çok sıcak ama içime kısa tayt giyiyorum mecbur bacaklarım sürtüyor ama tayt sıcak bastırmıyor boxer şeklinde ☺
Tstnptt svvlata ay kız sıcak ztn bide elbiseler normalde diz kapağında göbek de çekiyor yukarı giysem bile tayt gözükür bu sefer
svvlata Tstnptt 16 hafta canım çok şükür hiç bir sorunum sıkıntım yok 🙏🏻 Sen kaç haftalıksın nasıl gidiyor cinsiyet belli oldu mu ? ☺️