Emine1002 Kizlar dişim cok agriyo esim disinol diye disin üstüne degdirilen uyusturan bisey almis yutmuyoruz zaten bi süre sonra tükürüyoruz sizce kullanmamda bi sakinca olurmu kullanan varmi aranizda uyusturucu etkisi olunca cesaret edip kullanamadim 🤷♀️
nuryadaperi Emine1002 parol kullanın. Hatta bir diş hekimine gidip enfeksiyon varsa antibiyotik yazdırmalısın. Bu ikisini kullanmaktan çekinme diş ağrısı çekip streslenmenden daha iyidir.
S-e3506 Emine1002 o dert bendede var malesef ölüyorum intihap olmuş kadın doğum doktorum antibiyotik verdi hala onu kullanıyorum 3 tane kaldı fayda etmiyor bir ağrı girdiği zaman duramıyorum
prensesim35 Emine1002 bnm 2 haftadır ağrıyor 20 lik etin içinde kalmış ameliyat ve dikiş felan gerekiyormuş mecbur doğumu beklicem
LLeylaa-12 Emine1002 karanfilin kendisi hiç işe yaramıyor. Ama karanfil yağı çok iyi geldi bana . Kuzenime diş doktoru önermiş bende kullandım gerçekten rahatlatıyor. Karanfil koydum sarımsak koydum zeytin koydum zencefil koydum ama hiç biri işe yaramadı sadece karanfil yağı
Emine1002 nuryadaperi enfeksiyon yok canim disin kök kismi kalmis sadece cekilmesi lazim yanlız son haftalarimda oldugum icin yapmiyolar dogumdan sonrayi beklemek zorundayim 🤦♀️
Emine1002 S-e3506 1 ay once falan oldu boyle evde karanfil falan yaptim geçmişti ama bu defa cok kötü 🙄
S-e3506 Emine1002 aynen bende o durumdayım canım ne yaptıysam fayda etmedi sarımsak koy biraz geçiriyor
nurseliny Bir iki Karanfili iyice ezip dişin üstünde bekletin ciddi derecede uyuşturur, yalnız feci şekilde acıda , Allahım acil şifalar versin diş ağrısı zor
Emine1002 LLeylaa-12 canim disin kökü kalmis sadece o yuzden apse yapmis fayda edermi sence yine ne denediysem olmadi cildiracam