Mek78 Kızlar 26 haftalık hamileyim göğüslerinin üst değil alt kısmında kırmızımsı damarlar oluştu başına gelen var mı neden olur acaba
cptrhb Mek78 İlk başta çatlak sanıp ödüm koptu ama kılcal damarmış. İnternetten baktım Normal canım bendede var 34 haftalığım bende.
Kubra67 Mek78 göğüsün süt doldukca geriliyormus o gerilmede damarlari ortaya cikartiyrma benimde damarlarim hep belli 75 içine sığmıyordu goguslerim cok küçüktü şimdi 95 takiyrm 🤣🤣
Sezenilkim06 Mek78 hayırlı olsun çatlamışsın benim de öyle aynı haftada sayılır ilerledikçe daha çatlaklar görünüyor
Ao763 Mek78 canim malesef ki çatlak onlar 😒 4 kilo aldım 22+4 haftadaym dha şimdiden goguslerim çatladıysa ilerisini düşünemiyorum 😭
Mek78 Atlasmom bel kısmında meydana geldi zaten ne kadar yağlasam da fayda etmiyor göğüslerde de olur mu acaba 🤔
Mek78 cptrhb yaa inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim, bende acaba çatlak mi göğüste de meydana gelir mi diye düşündüm
Mek78 Kubra67 benimde 75 duble destekli sütyen kullandığım günlerden geriye eser kalmadı 80 beden boş kap kullanıyorum şuanda 😂 kaç haftalık oldunuz
Atlasmom Mek78 herkesin vücut tipine gore degisr tabi ama gögüs, bel, sırt, bacak bunlar gebeelikde en cok catlayan yerler arasinda. Bi catlaksiz atlatsak su dönemi ya kilo falan verlirde catlak sknti
Mek78 Atlasmom belimde oluştu bile göğüs bilmiyordum ama ya çatlak mi acaba bilemedim haftaya doktor kontrolünde soracağım bir siz kaç haftalıksınız çok kilo aldınız mı
Mek78 Sezenilkim06 sürmediğim yağ kalmadı napsam bilemiyorum doktora da gidince bir danışacağım sizin kullandığınız bir ürün var mı
Sezenilkim06 Mek78 yok canım her türlü çatlıyo 😣 bende benim göğüsler çok büyüdü 75 90 çıktı çatlaması normal ☺️
Caglayamac Mek78 mustela kullandım ama bende işe yaramadı kantaron yağını çok önerdiler onu düzenli kullanmadığım için etkisini tam bilmiyorum