Merhaba kızlar günlerdir buraya sancım olmadığını yazarken 27.07 de gece saat ikide belimden birşeyler saplanmaya başladı anladm sancı olabileceğini hiç uyuyamadm dolandım döndüm derken saat yediye kadar bekledim sonra ablam a ve yanımda gelecek arkadaşıma haber verdim eşimi uyandırdım duş al biseyler yiyelim sancım var diye ben ondan önce duş falan almıştım neysee… Geldik hastahaneye acilden girişi yaptırdık ve muayene geçtim bir parmak açıklık dediler ilk defa alttan muayene olduğum için hem çok kasildim hem çok bağırdım sonra doktor suyun da biraz sınırda yatış verelim dediler yatisi verdiler bana nst bağladılar lava yaptılar derken yattım saatler ilerliyor gelen bakio soruyorum kimse bişey demiyor daha bastasin diyorlar doktorum baştan bana dedi acı evren düşük görünüyor sezeryan a alayım istersen diye bende ne bileyim yok normal olsun dedim sonra bu alttan bakanlardan birisi sancıları. Çok iyi acilman da gayet güzel dedi bende ddm ohhh demekki baya oldu devam sancı üç dört dk da bir giriyir beni çıldırtıyor saatte bir kontrol derken sonraki gelen kişi baktı hâlâ aynı iki santim dedi ben orda yıkıldım tabi kağıdı küreği imzalamıştım normal doğum diye eşim sezeryan kabul et inat etme demişti bende o kadının güzel demesine aldandım kısa geçmeye çalışıyorum neyse ben baş bas bağırıyorum bakiolar gidiyorlar en son kız dedi bak doktor dörtten sonra burda olmaz sezeryan istiyorsan şöyle diye doktor da saat iki gibi demişti dörtten sonra burda olmam uyumlu olmazsan bebeği riske atarsın diye bende olurum demiştim sonra o kıza şöyle ben sezeryan olacağım ddm çünkü doktor eğer bu şekil acilirsan bir gün sürer demişti sancimi neyse doktor a söylemişler ama gelip bana söyleyen yok ben haykırıyor m sancı girdikce yalvarıyorum doktor üç sezeryan sonunda geldi tabi bundan öncesinde o bana acilman çok güzel gidiyor diyen kadın geldi canım yapcak bişey yok doktor a söyledik o normal istedi maddi durumun varsa sen özele git doktor gelmicek dedi yıkıldım orda ağlıyor bağırıyorum derken saat sekizde 18:30 a kadar falan sürdü bu süreç doktor üç sezeryan yapmış geldi yanıma ama ben yalvarıyorum ben dedim sana tamam sakin ol bakalım açığın ne durumda dedi baktı ki hâlâ iki cm istiyor musun sezeryan dedi evet ddm hemen eşim ben imzaladık sezeryan a aldı beni 27′07′20 saat 18:50 de bebeğim dünyaya geldi şimdi o uyuyor hala hastahanedeyiz 48 saat dolunca çıkacak misiz endişeliyim karnım tekrar gidermi dikislerime iyi bakabilir miyim diye dün baya bükük yürürken. Bugün daha dik yürüdüm falan ama hem normal sanciyi cektm hem sezeryani rabbim herkesin yardımcısı olsun benim harcım değilmiş normal doğum da ha bide bebek iri olabilir demişti doktor ameliyat bitti kağıt doldururken dedi dedim ya bebek iriymis dedi 4 kg doğdu. Bebeğim sezeryan olan varsa aranızda karnınız gidiyor mu sorusu olan varsa da yardımcı olurum rabbim hepinizin yardımcısı olsun İnsAllah çok uzun oldu kısa kessemde kusira bakmayın 🙄😊