Sustek Hanımlar bebeğimin kafa boyutu 2 hafta önden gidiyor. Doktor bu durumun doğumu zorlaştırabileceğini, hatta sezeryan olabileceğimi söyledi. Aynı durumu yaşayan var mı? Bebeği böyle olup normal doğum yapan?
elcinsadem Sustek 5 hafta ilerden gidiyor . 32 haftalığız henüz bişey diyemem dedi doktor son ana kadar takip edicez dedi . Duruma göre normal yada sezaryen olacak dedi .
demet56bungl Sustek ben ayin 9 na randevu aldim 36 olucam bakalim.kafasi kac olucak bide sezeryansa gun vericekmi onuda sorucam.doktoruma artik
Busraer Sustek kuzum bana da doktor oyle dedi bir dogduki minnacik kafa ama ogün suyum gelemseydi normal olamicaktim kafa büyük diye
Fuzuli Benimki 5 hafta önden gidiyor. Doktor yapısal bişey bu büyük olması sadece sezeryana sebep olabilir ama önümüzdeki haftalarda kendi haftasını yakalayabilir bekleyip göreceğiz dedi.
irem2704 Aynı benimde canım 33 haftalığım bende kafası 3 hafta önden gidiyor dedi normal doğum biraz zor demişti 2 hafta sonra randevum var bakalım o zaman kesin birsey der bende normal olsun istiyorum ama nasip tabi
Ozgebtn Sustek benim bebişin de kafası 2 hafta önden gidiyor doktorum doğum ile ilgili herhangi birşey söylemedi sanırım normal doğum için çabalayacak.
Anneler2 Benim de bebegimin kafası ve karnı 2 hafta önde. Doktor hiç bir şey söylemedi. Bunu bir sonrakı ultrasondan sonra sorucam. Bakalım nasıl bebek. İnşallah normal doğum olur.
Anneler2 Sustek Sezeryan katiyyen istemiyorum. İnşallah bir problem çıkmaz. Ben şunu da merak ediyorum. 2 hafta öndeyse doğumdamı 2 hafta önce olucak demek?
fatma3312 Anneler2 hayır öyle bişey olmuyor . Bebeğin haftasına göre değil Doğum senin adet tarihine göre hesaplanıyor
fatma3312 Sustek canım bebeklerin en başta başları büyüyor . O yüzden başın diğer haftalara göre büyük olması normal son zamanlarda da diğer organlar büyüyecek . Normalden fazla büyükse sezeryam olabilirsin tabi ki bunu doktor biliyor ama son zamanına kadar bekle bu durum değişecektir