Mehtee Canlar cok affiniza sığınarak soruyorum 39+5 iz bu arada. Sık büyük tuvalete gitme isteği oluyor gun icinde altima edecekmisim gibi koşuyorum tuvalete ama birsey yok oluncada cogu zama ishal gibi oluyor. Acaba doğum belirtisi mi?
Akduygu Mehtee biri şöyle yazmıştı. Büyük tuvalete sıkışıp gidiyorum ıkınıyorum bi şey yok.. Meğersem bebekmiş o ıkınası geliyomuş doktora gitmesem evde doğuracakmışım yazmıştı.
AysaRuzgar Mehtee benim de 39+3’de bütün gün büyük tuvaletim varmış gibi lavaboya gidip oturuyordum. Akşamına sancılarım başlamıştı. Gece hastaneye gittiğimizde doğum başlamak üzere diye yatışımı yapmışlardı. Bence gece sancılarınız başlayabilir. Hazırlıklı olun ☺️
Elininanasi Mehtee evet doģum yakin Bebek kanala inerken doģum basllaarken genelde olur.benimde oldu hemde doģuma 1 hafta kala ve doģum gunu
Gokalpozge1 Mehtee doğum belirtisi canım. Ikınma isteğin geliyor tuvaletini yapıyormuş gibi ama bebek baskı yapıyor istiyorsan doktora git baksınlar önemli bir şey çünkü
Mehtee Akduygu ayy ben hamileligimin basindam beri ikinmaktan korkuyorum. O yuzden. Oturuom. Klozete olmayinca çıkıyorumm. Ama agri sizi bisi yok bizde
Mehtee AysaRuzgar ayy heyecanlandim son 1 haftadir yasiyorum bu durumu zaten 2 gunumuz var tahmini doğuma 🤲🏻
Mehtee Elininanasi ne nisan ne sanci olmayınca bende dogum yakın olmasini beklemiordum heyecanlandim şimdi 😬
Mehtee Gokalpozge1 persembe var kontrolum zaten yurt disinda yaşıyorum öyle kafamiza gorede gidemiyoruz maalesef canım yarin tekrar ederse acilden giris yapmaya çalışırım ama
Gokalpozge1 Mehtee yani benim aynı gün öylee oldu gecesine doğurdum senin iyiliğin için söylüyorum tabi herkesin aynı olmuyor orası ayrı