Nnur1 Berra20 35.haftamdan itibaren ishalim ve mide bulantım var. 39.haftama giriyorum yarın. Hala doğuramadım 😩 Vücut kendini doğuma hazırlıyor sanırım, bağırsaklar falan.
ilkay01 Canım bende de var bide sürekli çamaşırım ıslak kafayı yicem artık idrar gibi degil su gibi degil ne bu anlamıyorum ama sürekli ıslak hiç kuru değil
Mircet ilkay01 bendede aynı şikayet var 35. Haftadayım bende suyum gayet iyi ama ara ara kasılmalarım oluyor mide bulantim var ishal var var da var
Fatima18 Yarin 37 haftamız bitiyor. Bende ishal yok ama karnımın aşağı kısmında,bacak aralarimda ve belimde 3 gündür ağrı var rahim ağzı da kısalmış. Doğmasini bekliyorum 4 gözle.
ilkay01 Mircet Allah hayırlı doğumlar versin inşallah ama ben cidden çok rahatsızım sende de oyle mi saat bası çamaşır değiştiriyorum akıntıdan
Mircet ilkay01 evet kaç kere acile gittim acaba suyum sızıntı şeklinde mi geliyor diye korkudan her seferinde testler yapılıyor nst turnusol açılma var mı diye bakıyor ama yok enfeksiyonda yok mantarda ama akıntım çok fazla
Nnur1 Berra20 tabii yavaşladı önceki kadar hareketli değil ama doğum pozisyonunda olduğu için ayakları sürekli kaburgamı ittiriyor. Beni en çok zorlayan o. Bir an önce doğsa keşke 😣
Berra20 Nnur1 ay canim Allah razi olsun cok saol ayni seyleri yasyz seninle. Bir avazda kurturuz insallah
nursedahatira Bende 36+2 oldum bebek alt kemiklerime dokunuyor hissediyorum sizde yaşıyo musunuz böyle bi şey