Figen pera_ göğüs pedi göğsünden çok süt aktığı için dışarda falan kıyafetlerine geçmesin die kullanılıyor. Açıkçası iyiki almışım dediğm tek şey gümüş kapaklar. Krem kullandım fakat hiç bi etkisi olmuyor. Kapaklar sayesinde göğüslerim hiç yara olmadı çocuğumu rahatça emzirebildim.
Mekamu pera_ pedi fazla süt akmasa bile her emzirmeden sonra damla damla iz bıraktığı için kullanıyorum ben. Gümüş kapak almadım, daha ihtiyacım da olmadı. İhtiyacınız olursa alırsınız.
Ayseyu pera_ ped süt açısından gerekli oluyor akmaya karşı ve ilk doğumumda çok yara olmuştu göğüslerim ne yaptıysamda geçmemişti doğumdan 15 gün sonra kendiliğinden düzeldi şimdi ikinci gebelik inşallah aynı problemlerle yine karşılaşmam diye kara kara düşünüyorum çünkü bazen hiç bir şey fayda etmiyor 🤦🏻♀️
Pelinim55 RuzgarsMommy bende her şeyi az öz almaya çalışıyorum belki ana kucağı bile almam gümüş kapak kesin alicam yorumlar çok iyi
ggmom Ben ne krem ne kapak aldım kantaron kullancam goguslerime de bebek pisigine de insallah gerek.kalmaz tabi
tambirminnos pera_ ben ilk dogumumda ped bir iki tane kullandım oluk oluk süt gelmiyor herkesten yara da oldu ama gümüş kapak olmadan geçti duruma göre alın bence
gamze06ahmet Herkes göğüs kapaklarından memnun , paraya kıydım walla en iyisini aldım duruyo , hiç kötü yorum duymadım çünkü kalkanla ilgili , göğüsler eninde sonunda yara olacak çünkü
Zeynep-mina pera_ doğumun hemen akabinde öyle akıcak kadar süt gelmiyor ne yazıkli cocuga yeticek kadar geliyor anca göğüste hemen bi günde yara olmuyor ki herkeste olan bi durum defil zaten onun için eğer hastane çantasına koymak için soruyorsanız gerekli değil sonrasında da gerekirse alın bence
yabansena pera_ göğüs pedi akınca atletini ıslatmaması için gerekli. Alınması gereken bişey. Gümüş kapak ilk kez duyuyorum neymiş ki o. Birde göğüs ucu yara olma olasılığı çok yüksek emzirmeden emzirmeye yara olsada olmasada sürmende fayda var. En azından erken kullanımda yara yapmıyo. Sanada bebeğede zararı yok çantanda olması gerekli bence.
Yaseminakkoyunk pera_ kremini ve göğüs pedini almakta yarar var çünkü ilk zamanlar sütün akacak insan içinde de akıyor güzel bir görüntü değil açıkçası tek çare göğüs pedi e bebekte 60 tane olarak var çok uygun 16 tlye almıştım sanırsam bakabilirsin gümüş kapağı pek uygun görmüyorum ben
tuba_kilic Arkadaşlar ayva çekirdeklerini çıkarın temiz bir ağzı kapalı cam kaseye koyun az miktarda kaynamış soğuk su ekleyin 1-2 gün sonra krem şeklini alacak göğüs uçlarınıza uygulayın bir kadar iyi geldiğini göreceksiniz müthiş bir şifa…