Elifdoan pera_ ped fazla süt aktığı için kullanılıyor zaten sanırım. Ama gümüş kapağı bende çok gerekli görmüyorum. Almayı da düşünmüyorum açıkçası kremler iş görür umarim
Karadenizf pera_ ped aldım ama kapak almadım. Herkeste yara olacak diye birşey yok sonuçta ucuz birşey de değil. Yara olur kremler işe yaramaz ise alırım diye düşünüyorum
Cemrenur pera_ bana da gereksiz geliyor zaten en fazla 1 hafta yara oluyormuş göğüsler 1 hafta kullanacağım birseye de fazla fazla para vermek mantıksız geliyor. Krem ve ped aldım sadece
Meriwa pera_ ped için hemşire arkadaşım nemli bıraktığı için yara yapıyo demişti sürekli yenilerseniz farklı tabi ordaki nemli ortam geçmiyo daha sıkıntılı ben almadım ped de gümüş kapak da korucu kalkan aldım e bebekden kullanınca görücem inş
Minikpatiler Avent aldım ben şuanda indirimde alın koyun kenara bence ne olur ne olmaz trednyolda seksen küsüre görmüştüm ben 115e aldım ❤️
Bsraydin Cemrenur aylarca yarali emziren var kim dedi 1 hafta diye…kisiden kisiye göre değisir..ilk bebegimde 3 4 ay çektim ikincisinde cabuk gecmisti
AysaRuzgar pera_ ped bence gerekli çünkü ister istemez sütünüz akıyor ve kıyafetinize bulaşıyor. Ben ilk gebeliğimde 35. Haftadan itibaren lansinoh göğüs ucu kremi kullandım ama hiç faydasını görmedim. Göğsüm çok kötü yara oldu onun için bu defa gümüş kapak aldım. Şimdiden günde 2-3 saat takıyorum umarım faydasını görürüm.
teletabi pera_ gümüş olması önemli gümüş kapağa okadar para verene kadar benim arkadaşım gümüş yüzük koydu oda işe yarıyor araştırırsanız zaten gümüş kapaklarda sadece gümüş olduğundan dolayı yanlış bilmiyorsam bakteri oluşumunu engellediği için iyi geliyordu. Evde yada bi tanıdığınızda bulunan saf gümüş bir materyelde işinize yarayabilir
Cucu2015 pera_ emzirme bence gebeliğin de anneliğin de en zor kısmı. Mutlaka doğumdan birkaç hafta önce ya krem ya da gümüş kapak kullanmaya başlanması gerekiyor. Yara olmasa bile acıyor. Ki yara olursa hiç emziremeyebilirsiniz bile. Göğüs pedi de havasız bıraktığı için önerilmiyor.
Pnrkrb pera_ gumus kapak aldim iyi ki de almisim dedim ilk 3 gun sutum gelmedigi icin sut sagma makinasinin son kademesiyle gogsumu asiri zorladim ve bildigin ic camasirima yapisiyordu gogsum kabuk baglayip kopuyordu kaniyordu o kadar kotu olmustu. Gumus kapak ve kremle idare ettim ve sukurler olsun kisa surede gecti. Gumus kapagi hic cikarmiyorum. Ped ise doktorum kesinlikle kullanma dedi. Pedi sadece disari cikacagim ya da eve misafir gelecegi zaman gumus kapaklarim belli olmasin diyr kapagin ustune koyuyorum ardindan cikariyorum
Bsraydin Pnrkrb gümüş kapak cok belli oluyor mu cikinti yapiyor mu acaba ? Dogumdan once de kullanin denmiş o sekilde de ise yariyor mu acaba ortada sıkıntı yokken
Cagemeg pera_ Canım bende almadım almayıda düşünmüyorum, ama eğer yara olursa ki heleki ilk doğumda yüzde 90 oluyor, o yaranın acısı da hiç bir şeye benzemiyor. Ciğerlerinde hissediyorsun. Doğumdan sonra eğer yara olursa hemen bi ecza deposundan temin eder eşin. Yarayı inanılmaz bir hızla iyileştirdiğini çok yerde okudum. Doğumdan sonra duruma göre bakarsın, bende öyle yapıcam. 🌸
RuzgarsMommy Gereksiz diyenleri Dogumdan sonra Göğüs yarasi acisii sizisiyla post acarken görüyoruz yapmayın etmeyin cekmeyin o acıyı 150 tl ye değmez yani
Pelinim55 RuzgarsMommy bende her şeyi az öz almaya çalışıyorum belki ana kucağı bile almam gümüş kapak kesin alicam yorumlar çok iyi
bebeklerim__ Ped aldım baya faydası oluyor muş. Akıntı yaptığı için. Ama gümüş kapak almadım düşünmüyorum da
Filiz1905 Göğüs kremi kullanıp, fayda görmeyen çok arkadaşım oldu. Ama gümüş kapak kullanıp, memnun kalan çok arkadaşım var, ben de hepsi buradadan indirimleri takip ettim ve aldım. Eğer faydasını görürsem, yazacağım.
cocukgelisimcianne_ pera_ ben gümüş kapak almadım göğüs pedi de bi kutu aldım onuda bi yere giderken yada ne bileyim evde biri varken göğüslerimin ıslak bir görüntü vermesini istemediğim için aldım … ama mutlaka göğüs kremi al onu herkes alın diyor . İnşallah sütlerimiz gelir
minikbebeklerim Göğüs pedi bende kuruttuğu için kullanmadım. Gümüş kapak pahalı geldi chicco göğüs kalkanı kullandım lansinoh kremle birlikte. Kremi Doğumdan bir ay önce kullanmaya başladım. Çok şükür yara olmadı üstelik kuzum kuvözde kaldığı için de ilk bir hafta sürekli sağdım. Eğer bunları kullanmadaydım eminim yara olacaktı çünkü 1 ay sonra kalkan kullanmayı bırakmaya çalıştım ve hemen sızlamaya kurumaya başladım emzirirken zorlandım ve ara ara kullanarak 40 günün sonunda bıraktım. Kesinlikle gereksiz görmeyin. Ablam ilk doğumunda dikişlerin acısını unutmuştu göğüs acısından ve yara olduktan sonra da kolay kolay birşey fayda etmedi. İkinci doğumunda aynı göğüs kalkanını kullandı ve hiç yara olmadı.