Kubraekn Kızlar tekirdağdan doğum için annemin yanına istanbula geldim fakat doktor bulamıyorum kendiiime , pendik hospitalde önerebileceğiniz bi doktor varmı?
AyeglYksel Kubraekn dogum yapacaksaniz pendik hospitalda gece yada hafta sonu gelen doktor yokmus bana oyle dedi olcay hanim kendisi gelmiyomus
Aybikeeee Pendik medical park yeni açıldığı icin hemen hemen gittiğiniz hast ile aynı ucretlere sahip ve daha avantajli temiz bahar ergen tavsiye ederim
Kubraekn Aybikeeee canım ilk muayenemi bahar hanıma oldum ama doğum 2350 😫 muayene 100 lira, hospitalde 1200 doğum 60 lira muayene aslında paramı ayarladım medical için ama 60 lira nst ye verince çok sinirlendim
Aybikeeee Kubraekn canim orda doğum yapanlar dan cok sikayet duymuştum onun icin hakkını helal et bilemedim durumu yanlis yönlendirmis oldum😔
AyeglYksel Kubraekn Allah nasip ederse agustos gibi dogumun dr ben o siralar izinli oluyorum dedi olmasamda gelmiyorum dedi hastanemizin prosoduru falan dedi geneli gelmiyomus dogumu mu orda yapmam buyuk ihtimalle tuzla gisbirde doktor varmis onu arastiricam
Btl_ozn Kubraekn kaynarca yüzyıl hastanesinde yeni doğum yaptım personel ilgi cok güzel doktorumdanda memnun kaldım esra günay