prensesannesi25 29+1 hamileyim doktor 1 ay sonra ntsye gireceksin dedi nts nedir kızlar ilk hamileliğim o yüzden bilgim yok 🤔
Karadenizf prensesannesi25 biraz erken bir tarih vermiş sanırım, genelde 36 haftadan sonra isteniyor duruma göre değişiklik gösterebilir daha erken yaptırılabilir tabi. Gebeliğin son haftalarında bebeğin kalp atışı hareketleri ve sizin sancınızı ölçen bir cihaz. Göbeğinize bağlıyorlar 20 dk kadar sürüyor öylece yatıyorsunuz sadece.
prensesannesi25 Karadenizf Normalde 30 haftalığım 1 geriden geliyor bebeğim yani doğum yaklaşıyormu demek oluyor 🤭🤭
Karadenizf prensesannesi25 yok hayır 33-34 haftada bakalım demiş sanırım. Doğum yaklaştığı anlamına gelmez önlem amaçlı bebeğin kalp atışı hareket yoğunluğu vs kontrol ediliyor. Bana 36 dan sonra her hafta gireceksin demişti
minnakmina prensesannesi25 meyve suyu falan için diyor doktorlar genelde devlette 10 dakika özelde 20 dakika
esenyamandaa Aç tok hiç farketmez karnına bir cihaz koyuyor bantlarla tutturuyor başka hiç birşey yok canım. Ben ilk 28.haftamda girmiştim. Ardından 31.haftada girdim şimdi 2 haftaya bir düzenli giriyorum hem bebişin kalp atışına bakıyor hemde senin sancına.