Fulyag Hamile kamu personeline verilen 24. Hafta idari izin kararı kaldırıldı mı? Müdür yardımcım idari izinlerin kaldırıldığını söylüyor da
Fulyag Dahem Ben daha yeni 24 haftalık oldum bugün raporu attım kaldırıldı bu izinler diyor araştırdım kaldırıldığına dair birşey bulamadım ama kaldırılmadığına nasıl ikna ederim bilmiyorum 😒
Fulyag nisemom Yok araştırdım hiç bir yazı bulamadım ama kaldırıldı idari izinler diyor nasıl ikna olur bilmiyorum öğretmenim yarın milli eğitimi arayacağım umarım onlar biliyorlardır😒
nisemom Fulyag yok canım kaldırılmamış sen genelgeyi ilgi tutup raporumla birlikte ver dilekçeni kaldırıldı diye sana cevap yazsın
Fulyag nisemom zaten idari izinden haberi yok nerden duydun dedi genelgeyi attım bu kaldırıldı dedi önce yarın milli eğitimi arayacağım başka şehirdeyim de burdan uğraştırıyor beni kaldırılmadıysa milli eğitim Zaten der artık o zaman ikna olur sanırım 😒
1Vera_ Fulyag iyi yapmışsın canım öyle bir belge yoksa siz raporunuzun işleme alınmasını yeniden talep edin. Ben de şuanda o idari izindeyim 32haftalık olmak üzeriyim bu randevumda da çalışamaz raporu alıcam
Tomrisme Fulyag ben de 15’inde 24 haftalık olmuş olacağım. Bizim müdür ne der acaba bi kuşku duydum🤷🏻♀️
Fulyag 1Vera_ burda herkes aldığını söylüyor kafalarından iş uyduruyorlar yarın da milli eğitimi arayacağım onlardan teyit edince onaylar artık
Fulyag Serpil_27 Sanmam herkes idari izinde olduğunu söylüyor kaldırılsaydı bilgi verilirdi zaten kaldırıldığına dair de bir yaZı bulamadım