Esmakks Prensesimamine bende daha almadım hamile kaldığım kilodan hala 2 kilo aşağıdayım. Ama kusmalarım devam ediyor sanırım ondan almıyorum🧐
birbuketgunluk Ben hiç almayanları ya da 1-2 kilo alanları anlayamıyorum ya karın çıkıyor rahim büyüyor göğüsler büyüyor nasıl oluyor akıl sır erdiremedim😄
Nezosikra Hvvakpln ayni ben yaa😂bende 22 haftalık hamileyim 4 kilo aldim ama gelde bide bana sor senin gibi hissediyorum hâlbuki boy 1 75 kilo 68 oldu ama sanki cokmusum gibi geliyor doguma kadar alir basini giderse bu kilolar😫💃🏿💃🏿
Hvvakpln Nezosikra ayy ne var sana canım yaa ben 173 boyla 90 kilo olmuşum 100 olurum heralde böle yani nerdeyse piskiyatriye gidecek durumdayım 😁😂
Bilgebykl Prensesimamine uygulamadan baktim simdi 22. Haftada 5 kilo almisim. 2 gun sonra 33 hafta bitecek su an 10,5 kilodayim. Resmen 22. Haftadan sonra her hafta yarim kilo almisim 😂
Nezosikra Hvvakpln hamileliğin tadını çıkar canım benim doğurunca kalmaz onlar ben ilk kzimda 52 kilodan 85 kiloya çıkmıştım 😂🙈 sonra tekrar 50 lilere düştüm sende zayıflarsın kilo almayinca nerden anlicaz hamile olduğumuzu 😂(kendimi teselli ederken ben🙈🙈😂😂)