ikizminikler Merhaba arkadaşlar her yerden fiyat aldım ikiz bebeklerim için en uygun fiyatı bura söyledi ama bu hastaneyi hiç bilmiyorum, bilen giden duyan birileri var mı? Kim çekiyor ne kadar sürüyor?
MiniKaya ikizminikler canım ben ikili test için gittim berbat biyer kadın doğum doktorlarıyla ameliyathaneler aynı katta yeni doğan bebekler orda kan alınıyo falan küçük bodrum kat gibi hiç tavsiye etmem düşün orda yaptırmayıp gidip devlet hastanesinde yaptırmıştm ikili testi bugün ümraniyede erbil çakara detaylı ultroson oldum 280 ₺ verdim ve çok ilgiliydi tavsiye ederim ikizlerde fiyat ne olur bilmiyorm numarasını verebilirim istersen
aytulll ikizminikler ben detaylı ultrasonumu bu hastanede yaptırmıştım zaten kadın doğum uzmanı yapmıyor detaylı ultrasonun uzmanı başka bi bayan doktordu ben memnun kaldım açıkcası şimdi kızım 3 aylık Maaşallah
aytulll ikizminikler gayet güzel Baktı anlattı ben başka yerde hiç yaptırmadığım için karşılaştırma yapamıyorum Belki çok daha iyi bakan yerler vardır bilemiyorum bana yeterli geldi
MiniKaya ikizminikler 0216 316 4343 canım afiyet hastanesinin ön caddesinde medicana çaprazı akbank var onun üstü santral iş merkezi kat 5 daire 12