Betegebet Mavininannesiseyda Merak etme.. Cok ilgili birisi. Sorun yaşamazsın istediğini sor. Parmaklarına kadar saydırdı bana gönlüm rahat etsin diye
Mrymozr Betegebet evet yanilabiliyolar hemen pat diye o olabilir bu olabilir diyolar degisik doktorlar var🤦♀️
Lsn_mda Biz bugün gittik. Gerçekten cok iyi bir doktor. Cok ilgilendi. Bizimki yüz üstü yatıyordu.Yüzü dönene kadar bekletti. Bütün değerleri tek tek açıklayarak anlattı. Çok memnun kaldık.😊
kubra-klc34 Betegebet Bugün gördük bebeğimizi, doktor o kadar iyi o kadae bilgiliydi ki gerçekten ve çokta ilgilendi. İyi ki oraya gitmiştim🥰 çok şükür bebeğimizde çok iyi
Mom6 MiniKaya Benimde 2 hafta sonraya randevum var sevindim bu yorumunuza ama ben kendi doktoruma gösterecektim cd harici başka herhangi bir belge veriyor mu ?
MiniKaya Mom6 evet canım rapor veriyor 2-3 sayfa ayrıyetten yüzünün ultrasonunu ve ölçüm yaptığı bütün organların ultrasonunu veriyor birtek cd yok zaten kendi doktorunda cdye bakmaz rapor önemli
MiniKaya minikmercimek hastane değil canım klinik kliniğin ismi zehra koçer olması lazım sanırım 0216 316 4343 buradan ulaşabilirsnz istersenz
Birisio MiniKaya bütün organlarının ultrasonunu çıktı olarak mı veriyor acaba, belli oluyor mu görüntüde ☺️
minikmercimek MiniKaya tesekkurler peki yanımızda eşlerimizi alıyor mu hala yakın zamanda gittiniz mi
MiniKaya minikmercimek alınıyordur diye tahmin ediyorm çünkü ben gittiğimdede pandemi zamanıydı canm ben doğum yaptm gideli baya oldu yani ama aradığında detaylı bilgi alabilirsn 🥰
Mom6 minikmercimek Yakın zamanda bir postta görmüştüm alınıyor diye söylemişlerdi bende gidicem haftaya bakalım görücez
Ebrugur123 MiniKaya merhaba erbil kacar beyin adresini biliyor musunhz ben bi turku bulamadim yada ulasabilecegim bi telefon numarasi varmi
Mom6 Ebrugur123 +902163164343 ümraniye santral metrosu karşısı akbankın yanında girişi santral iş merkezi diye geçiyor 5. Kat