Merhaba kızlar bugün detaylı ultrasonumuz bardı burdaki tavsiyeler üzerine erbil hocaya gittim inanın okadar sevecen bir adam ki önerenlerden Allah razı olsun ilk başta klinikten bizden başka kimse yoktu temiz bir ortamdı girdik gayet güzel sohbet ettik bana daha önce yaptırdığım testleri sordu fetal dna testinden falan bahsetti sonra muayeneye geçtik eşimde buarada içeri girdi eşimlede sohbet etti sonra ilk bebeğimiz cinsiyeti net olmadığı için çok merak ettiğimizden ilk cinsiyetini söyledi oğlumuz oluyor 🥰 ölçümleri yapmadan önce olması gereken ölçümleri söylüyor riskli ölçüm rakamlarını söyleyip öyle organları tek tek ölçüyor herşeyi en ince detayına kadar anlatıyor sizin birşey sormanıza gerek kalmıyor sevecen tavrıyla muhabbet ediyor birtaraftan karşınızda ekran var herşeyi sizde görüyorsunuz cd vermiyor ama video çekebiliyorsunuz ölçüm yaptığı her organın renksiz ultrosnunu veriyor bizim bebişimiz tam net yüz görüntüsü vermedi eli yanağındaydı onu bile kabul etmedi çıkıp klinikte biraz yürümemi söyledi bu arada bana çikolata ikram ettiler ve 5 dk sonra tam istediği yüz görüntüsünü yakalayınca renkli ultrason fotografımızı aldık eğer gitmek isteyen varsa uygun fiyatlı ve muhteşem bir ilgiyle karşılaşıyorsunuz tavsiye ederim 🌸