Milena20 17+6 dan selamlar 🤗🤗 bi kaç haftadır balık kayması gibi hareketler hissettiğim oluyordu arada sırada bugün ilk kez tık tık lar hissetmeye başladım çok heyecanlı güzel duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin devamı da gelir sağlıkla umarım 🤗🤗
yorumcuanneniz Milena20 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah doğumdan sonra o duyguları hiç bir şekilde hissedemiyorum ben😂
Merveanl Milena20 Yazınızı okurken ben de mutlu oldum heyecanınıza ortak olup😊 bende suan 14+2 oldum, bir kaç haftaya yavrumun hareketini bende duyarım insallah♥️ Allah herkese sağ Salim hayırlı doğumlar nasip etsin
Bcsahat Milena20 21+5 ten sesleniyorum sırtüstü yatınca dışardan belli oluyor hareketleri, çıkarın beni burdannn tarzında 🤣 zaman geçtikçe artık iyice hissetmek çokk güzel, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ❣️
Milena20 Bebislerimiz ilk gebelik olunca hangi hareket nedir anlaşılmıyor gaz hareketleri gibi ama gaz değilmiş bugün tık tık atmaya başlayınca anladım ☺️
Milena20 Merveanl duyarsın canım 16dan sonra daha belirginleşmeye başlar 🤗🤗 sağlıkla gelsin tüm yavrular 🙏❤️
Brnatk Milena20 ne güzel bir his Allah tum isteyenlere nasip etsin tüm bebekler saglikla dogup buyusun hayirli evlat olsunlar insallah
Milena20 Brnatk aminnn canım allah tüm isteyen bekleyen annelerin kucaklarına evlatlarını sağlıkla almalarını nasip etsin 🙏❣️
Milena20 Bcsahat yaaa çok tatlı yerim o hareketleri ❣️ Sağlıkla gelsinler minnoşlar daha karnımızdayken böyle hareketlilerse doğduklarında düşünemiyorum ama canları sağolsun 🙏