ikizannesii06 Kızlar doktor önemli bişey değil kaybolur o kalbi etkileyen bişey değil dedi takmadı bile ama internete yazdığımda down sendromu bile yazıyor burun kemiği ense kalınlığı herşey normal gelişimi güzel 🙇🏻♀️ Yaşayan oldumu bu durumu bana yardım edermisiniz 🥺
melek_hasan_33 ikizannesii06 internette bazen basım ağrıyor diyorsun kansere kadar gidiyor onum için çok araştırma doktor olmaz bişey dediys3 ne diye stres yapiyosun
Eminenurturkkk ikizannesii06 Benimde detaylı ultrasonumda öyle bişey çıkmıştı internette araştırdığımda down sendromu falan diyince korkmuştum bi kaç doktora gittim onlarda korkuttu en son 28 hafta falandi bi doktora gittim fazla abartmislar korkma geçmiş dedi geçiyor diyor her yaşayan bence korkmayın 😊
Ezzo ikizannesii06 benim bebeğimde de çıkmıştı, kadın doğum doktoru baya korkuttu beni hiç bir açıklama yapmadı ne olduğuna dair riskli gebelik uzmanı görsün dedi (ki bu yüzden artık ona devam etmiyorum) sonra bir çok doktora danıştım tek başına önemli bir olgu olmadığını söylediler artık çoğu gebelikte görülüyormuş. Siz de kalbinizi ferah tutun :)
Wmehtapw ikizannesii06 canım nete bakma inan insan daha kötü oluyor Rabbimin izniyle bisey olmaz bende parklakliktan dolayı detayliya gittim bisey cikmadi cok şükür icini ferah tut🤲😘
melek_hasan_33 ikizannesii06 bende de önce kist çıktı sonra parlaklik ben de korkmuştum ama sonra geçti ferah tut içini hafta ilerledikçe gecermis o erken zamanlarda çoğu genede goruluyormus
Minikfilinannesi Benim bebeğimin kalbinde iki tane parlak odak vardı, biri kayboldu diğeri duruyor. 26+1iz. Benim doktorum da sorun yok, meraklanma diyor
ikizannesii06 Eminenurturkkk doktorda sonradan kaybolur merak etme dedi ama bilemedim tabi insan yinede korkuyor 🥺
Minikfilinannesi ikizannesii06 bu arada benim doktorum en başından beri perinatolog. Tecrübesine ve bilgisine güveniyorum. Kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin 🌸
Eminenurturkkk ikizannesii06 Bende korkuyordum ama çevremdekiler ve doktor öyle diyince o korku geçti emin olun bi kaç haftyaa düzelir sadece kendinizi üzmeyin bu bebeğe çok kötü yansıyor
Boraaa Merhaba benim de bebeğime dediler ama ikili taramada sorun çıkmadığı için önemli değil dedi detaylı ultrason da perinatolog zamanla kaybolur dedi bende unuttum gitti ne kadar kafamıza takarsak o kadar stres yapıp bunu bebeklerimize yansıtıyoruz %100 sonucu olmayan şeyler için bir daha geri gelmeyecek günlerimizi üzüntüyle düşünmeyle geçirmeye değmez 😊🥰