Sdknurr TugceDmrc canım aynı haftadayız bu yalancı sancı nasıl bi his nasıl açı veriyor bende hiç belirti yok
TugceDmrc Sdknurr valla canım böyle karnım taş gibi oluyor bebek toplanıyor bide rahmime böyle bıçak saplanır gibi ağrı giriyor karnımda da ağrı oluyor bazen afedersin rahmime giren ağrı makatıma kadar vuruyor
Sdknurr TugceDmrc karnımda bebeğin topladığını hissediyorum benimde sançılarım başlamuş olabilr bazen canımı çok açıtıyor
ZynpynZ TugceDmrc bıçak saplanması bende de oluyor🤦🏻♀️ Çığlık atacak gibi oluyorum. Doğumun yaklaştıgının habercisi olabilir mi acaba?
Minikbirkalp 36+4 olduk herşeyimiz hazır gün sayıyoruz 24 gün kaldı yaklaşıyor yaklaşmakta olan müniğim heyecan başladı şuanlık herşey normal görünüyor hepimiz için hayırlısı olsun inşallah ☺🤲
Elisayten sonsuzmasalim 34+6 olduk bizde herseyimiz 31.haftadan beri hazır 30. Haftadan veri bas geliş ve kanala girmiş 31den beri erken doğum riskim var bekliyoruz bakalım ara ara sancilarim oluyor gün geçtikçe de şiddeti artıyor ne zaman gelir bakalım 😍😍😍😍😍
Ferihakrc sonsuzmasalim benim kontrolüm dündü canım 37+3 bebek doğum kanalından çok aşağıya inmiş beklenilen tarihten önce doğacak dedi doktorumuz hatta bayramı atlatman mucize olur dedi şimdi daha fazla hazır olarak bekliyoruz 😊🙏🏻👼🏻❤️🌸
ZynpynZ Siibeell aynı durumu ben de yaşıyorum. Kabızlıktan ishale döndü bunun doğumla bir ilgisi var mı ki?
Siibeell ZynpynZ dogum belirtisi diye okudum ben bazısında ishalden sonra 2 ile 4 haftayı bulabiliyomuş dogum bakalım yarın kontrole gidicem sorucam doktora
sonsuzmasalim Emine_68 Doğumdan sonrada alınır ya yeterki bebeğin giyecek kıyafeti ve bezi olsun başta🤣
sonsuzmasalim Ruyaaa Eylül de güzel bir ay bence🤣 sağlıkla gelsin inşallah. Belki bende eylüle kayarım belli olmaz. Beklenilen doğum tarihi 29 ağustos 🙏🏽😁