Naylonbranda İki geceden beri sağ bacagim. Dizden aşağısı çok agriyo bı dolgunluk var gibi surekli magnezyum kalsiyum gibi kramp ağrısı değil daha farklı var mı yaşayan
yurdagul4 Naylonbranda aynısını bende yasıyorum sadece sağ bacagım sanırım varismiş normal dediler ama henüz doktoruma soramadım🤷🏻♀️
Naylonbranda Benimde Dr randevum vardı onu bekliyordum bayram tatili için iptal oldu iki geceden beri çok kötüyüm varis mi acaba derin ven trambozu mu kan pihtilasmasi gibi bişey mi var acaba diyorum
yurdagul4 Naylonbranda bende kan pıhtılasma sorunu oldugu icin kan sulandırıcı ipne kullanıyorum onu kullanmama ragmen oluyor agrı ondan kaynaklı oldugunu düsünmüyorum ama sizin icin birşey diyemiyorum en iyisi doktorunuza sormanız tabiki☺️
yurdagul4 Naylonbranda şuan 31+0 haftalık bugün hiç agrımadı ama dün ve önceki günler baya agrıyordu benimde doktor kontrolüm bayramdan sonraki hafta siz kaç haftalıksınız acaba
Naylonbranda yurdagul4 bende daha önceki gebeligimde dvt gecirmistim kan sulandırıcı kullanmistim geçmişti bacak ağrım şimdiki neden acaba diyorum 27 haftaligim bende canım
yurdagul4 Naylonbranda hmm anladım inşallah ciddi birsey değildir canım doktora sorup öğrenmek daha sağlıklı olacak ikimiz icinde ☺️
Naylonbranda yurdagul4 insllh canım ikimiz içinde iyi olur Dr gidip ogrendigin zaman bilgi vsrmek için yazarsan sevinirim,bklm bana ne diycek Dr