Bgmky Burada hep paylaşılıyor detaylı ultrasonda çıkan sorunları,sıkıntıları ama çok merak ediyorum hiç sorun olmadan sonuç alan var mı? 20 gün sonra bende detaylıya gireceğim. Şimdiden korkuyorum okuduklarımdan dolayı 😐
nil_sugra Bgmky ilk oğlumda damarlarımda sorun çıkmıştı. Ama şimdi hamdolsun gayet iyi sonuçla çıktım. Zaten sonucu iyi çıkan yazmıyor canım. Genelde sonucu sorunlu olanlar fikir alma amaçlı yazıyor. İçini ferah tut sen
Epifenomen Bgmky 3 hafta önce 22. Haftamda yaptırdım herhangi bir sıkıntımız çıkmadı Allaha şükür. Yüreğinizi ferah tutun, ne kadar rahat olursanız o kadar iyi😊
Bgmky AyaYlmazYldrm şimdiye kadar bebeğimin gelişimi hep çok iyiydi çok şükür 4 ayı atlattık hatta normal ultrasonda bile doktor bazı organlarını görüp gösterdi . Ama hep olumsuz görünce bende mi olucam böyle diyorum
Gulsum_coskun Bgmky daha bu gün gittim canım detaylı ultrosona ve herşeyi çok iyi normal dedi doktor korkma canım bende çok korkuyordum ama herşey temiz çıktı Allah’a şükür 🙏🏽
Drn-Brc Bgmky dün girdim 40 dk sürdü hiç bir sorun cıkmadı içim cok rahatladı hem oğlumu çok net gördüm aynı babasına benziyor😊
nisemom Bgmky benim ilk gittiğim doktor ensesi kalın amniyosentez yaptırın dedi. İkinci gittiğim doktor bebegin hic bir şeyi yok dedi.
Akfirat Bgmky detaylıda doktor böbreğinde açıklık farketti ama panik yapmayın bu aylarda olur kapanır dedi.öyle de oldu.bir sonraki kontrolde hiç bir şey çıkmadı.düzelmişti.