Aaaasli Sevgili anneler yenidoğan kıyafetlerini nereden alıyorsunuz heryerde yaz kıyafetleri var doğru düzgün hiçbişe alamadım
Zeyzeyka Aaaasli yenidoğan kıyafetlerini pamuklu olmasına dikkat ederek eminönü havuzlu handan aldım canım, çünkü 20 gün anca giyecek hemen büyüyeceği için çok deli paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum
Blackpink Aaaasli e bebekten aldim suan indirim var. 3 takim hastane cikisi bi tane de melek kanatli tulum aldim.
Kkaya0153 Internette enucuzbebekmarket yaz o site cok kaliteli ve uygun. Baya bi alışveriş yaptim, piyasadaki fiyatlardan daha uygun bağımlılık yaptı hatta. Surekli yeni ürünlerde yükleniyor ara ara.
Minigimm2020 Aaaasli lcw den uzun kollu cicitlilwri aldim bidee minicity dye ste var cok uygun orayada bakablirsin
bbhhrr5289 Uzun kollu alt ust takimlar ve tulum alabilirsiniz onlarin yuzde yuz pamuklu olmasi onemli yaz kis ayni kumas oluyor genelde e bebek-lcw uygun guzel seyler oluyo h&m yi de takip edin donem donem kampanya yapiyolar
Emineerd Aaaasli e bebek ve lcw 😊 genellikle 0-3 leri tulum aldım. Çıtçıtlılarının hepsini de 0-3 aldım yeni doğan olarak sadece iki tane hastane çıkışı var
nisemom Aaaasli uyanıkından 10lu hastane çıkışı aldım. İç atlet tarzı şeyleri annemler bimden aldı. Muslinleri kumascidan aldım. Bir takim hediye geldi. Arada morhipo dan uygun oldukça bakınıp almaya çalışıyorum. Mağaza dolaşamadım.