miniginannesi1 36+2 yim mecburi sezaryen olucam lütfen dua edin kızlar bebeğimle sağsalim çıkayım hastaneden çok korkuyorum 😒
Minnak_annesi34 miniginannesi1 hic korkma canim hersey güzel olacak hizli bir sekilde igleseceksin hic hissetmiyorsun kan aldirmaktan korkan biri olarak spinal oldum bende
Ezgim Saglikla sihhatle bebeginizi alin kucaginiza ins bol bol sutunuz olsun bebeginiz doysun sizde cabucak toparlanin ins🙏🙏🙏
miniginannesi1 Minnak_annesi34 ameliyat zor olmadı ama bebeğim küveze girdi o çok zormuş dualarınızı eksik etmeyin 🙏
Minnak_annesi34 miniginannesi1 cikar canım en kisa zamanda insallah sonra bir kucağına al evine git bak nasil mutlu gunler sizin olucak unutacaksin bile hayirli olsun minigin ❤🥰🤲
Minnak_annesi34 miniginannesi1 senden de dik dur guclu oldu pozitif enerjin ona gitsin mutlu olsun oda cunku sizin aranizda mukemmel bir bag var anne olmak cok güzel 🙂
miniginannesi1 Minnak_annesi34 kesinlikle çok başka bişeymiş sanki canımdan bir parçayı almışlar gibi hissediyorum ama kızım için güçlü oluyorum çok şükür yürüyorum sütümü az da olsa sağmaya çalışıyorum bunada şükür diyorum Buda bizim için bir sınav sonunda Allah’ın izniyle kavuşucaz 🤲🌸