cigdemoktav Doktorum 24.haftam bitince olması gerektiğini söyledi geç diyorlar kararsız kaldım önce mi yaptırsam🤭
Mimarhanim cigdemoktav benim doktorumda en net 22-23 haftalarda görülür demişti. Ben bayram sonrası yani 22 de gideceğim canım.
elkakimmon cigdemoktav riskli gebeliklerde 24 ten sonra da bakiliuormus. Ama bizim için 18- 24. İdeali 23 dediler diye bu haftaya aldım canim
Gulcan0187 cigdemoktav bayram sonrası gidecem yaptırmaya 21 haftalık olacaz o zaman. 20-24 arası yapılıyor galiba
cigdemoktav Ya öyleymiş sanırım ne kadar geç olursa o kadar bebek büyük olunca kendini yüzünü falan göstermiyormuş sanırım.
cigdemoktav Mimarhanim ben zaten yarın 23.🙈bayramdan hemen sonra yaptır demişti doktorum 24 olcam of stres oldum ya
cigdemoktav elkakimmon umarım herşey sağlıklı yüzü net çıkar ben şuan 23 üm zaten bayramdan hemen sonra yaptırcam 🤭
Mimarhanim cigdemoktav bence stres olma boşver canım. Sonuçta 22-23 dedi ama 24 en son dedi doktor problem olmaz Allah’ın izniyle
Ezgim Doktorum yonlendirdigi görüntüleme merkezi 26 haftaya kadar baktıklarını söyledi fakat doktorum 24 son dedi bende 22+6 da yaptirdim