minikmucizemmm-123 Kızlar emzik zinciri yaptıran var mi hangi sayfaya yaptırdınız memnun kaldınız mı ?
Gokselin minikmucizemmm-123 ben kendim yapacağım bebeğime sayfam da daha önce yapmamıştım ama çıngırak yaptım bi tane şimdi uyku arkadaşı falan yapacağım gm_shoppingg
Edizinannesii minikmucizemmm-123 ben kendim yaptım hemde orgulu ve çok zevkli bence denemelisiniz el emeği hepsinden değerli oluyor 😍😍
Arinna minikmucizemmm-123 Emzik zincirini tehlikeli buluyorum. Şimdi mesela 4 buçuk aylık kızım inanılmaz derecede tehlikeli şeyler yapıyor. Dolanır yani kıpır kıpır dönüp duruyor
minikmucizemmm-123 Arinna yani haklısın canım tehlikeli olursa da hatıra olarak saklarım en azından ☺️
Oznuruzun minikmucizemmm-123 ben emzik zinciri siparisi vermedim suan icin ama bir arladasin n11 den almis çok begenmis fiyatida indrimdeymis 30 tl diyordu isterseniz bi bakin bende alirsam ordan almayi düşünüyorum
Hulya_ minikmucizemmm-123 Ben n11 den aldım canım instagramdan daha uygun ve çok beğendim kargoda bedavaydı 22 tl ye aldım
Edizinannesii minikmucizemmm-123 evet zaten tane tane detaylı anlatıyorlar zorlanmiyosun ve istediğin herşeyin anlatımı da var 🤗