Gammeh Merhaba hanımlar..şekerim yoluna girdi yemeklerden sonra düşük ama tek sıkıntım aç karnına yüksek benim gibi olan var mı?
Minikfasulyem26 Gammeh bnmde baslarda ole cikiyordu bazen hala cikiyo ama doktorm 120 gecerse inisulin kullanrsn onun disinda 100 cikmasi sorun degl onemli olan tokluk degeri demisti cnm. Yatmadan 2 saat once bsey yemeyi birak o zaman dusuyor.yatarken süt icmek bile yukseltiyodu sabah bnm aclik degerni
Gammeh Minikfasulyem26 teşekkür ederim canım bende tedirgin oldum açlık şekerim yüksek diye senin dedigin gibi yapayım bişey yemeyim bakalım
Minikpasa Gammeh ben su an dengeledim gibi canım ama şeker yükleme sonucum çok yüksekti 75 mg glikoz içtim açlık86 1 saat sonra 185 2. Saat 202 çıktı
Minikpasa Gammeh diyetisyenle birlikte canım, liste hazırladı harfiyen uyuyorum bi de yürüyüş yapıyorm mutlaka. Listeye uysam bile sabahları yüksek çıkıyordu, çok şükür sabahları yürüyüş yaparak onu da normale getirdik
Gammeh Minikpasa diyetisyene bende başladım ama canım yürüyüş çok fazla yapamıyorum işimden dolayı bankacıyım ben bakalım izne çıkacam o zaman bol bol yapayım😍