sirdaass Bir kaç gün önce parça parça sümüksü yapıda gelen şey bugün bir işaret parmağı kadar geldi nişan olabilir mi ? 18 günüm var değişik duygular içindeyim 😳😍🥺😂
mlsmrtgl sirdaass benim gelmedi ama bildiğim kadarıyla sarı kanlı akıntı olarak geliyor . Google yaz resimlerden bak ☺️
Belinay_AliEge Galiba az önce benim de geldi ama kanlı değil. Yani böyle tuhaf bişey di sümük gibi yoğun sulu sulu bi değişik 🤷🏻♀️😊🌸
sirdaass Belinay_AliEge benim ilk etapta öyle geldi ama baya büyük geldi bi saat öncesine kadar da hafif pembemsi sekilde sabahkine göre daha küçük parça geldi 18 günüm var ama geleceğini hissediyorum salı çarşambaya kadar 😍😍
Belinay_AliEge sirdaass ya benim başka gelmedi yani O kadar geldi ama bakalım artık kuzum. Sen kaç haftalik oldun bebek hareketlerin nasıl.
sirdaass Belinay_AliEge benim tam olarak 18 günüm kaldı bazı anlar cok hareketli ama coğu zaman cok durgun ve aniden tas gibi oluyo karnım 🤷🏻♀️
sirdaass Hatnakgn bende yarın hastaneye gidicem canım cünkü gelmeye devam ediyo acılmam olmasından endişeliyim ama göbeğim hala yukarda 🙄