RRR Kızlar doktora gidince sormayı unuttum 13 haftalık hamileyim yeşil çay içebilir miyim herhangi bir düşük riskim yok içinizden doktora yeşil çayı soran oldu mu içebiliyor muyuz
NaimeYilmaz RRR 29 haftalıgım yasılcay adacayı harıc ıcıorm herseyden doktormda bı sakınca gormuor ama haftada 2 en fazla
RRR Bensuu öylemi teşekkür ederim kansızlıgım varda siyah yerine yeşil içsem dedim o yüzden sormustum cok sagolun ☺
RRR NaimeYilmaz hımmm anladım canım cok teşekkür ederim gidince doktora sorayım kesin aşırı kansızım meyve çayı içemiyorum bitki çayıda öyle meyve suyuyla da bıktım artık gerçekten 😐
NaimeYilmaz RRR Sorun tabi bende ilk 3 ay ıcmedm rahım kaslarını uyarıpe gevsetıor dıe 20.haftadan snra düşük riski cok dusuor o zamanlar basladm ıcmeye
B8use RRR ben nane cayi bile içmedim . Altarnetif olarak 1 barda sicak suyun icine bal koyuyordum limon sıkıyordum kahvaltida bunu icerdim tadi cok guzel oluyor dene bence
B8use RRR bal parmaktan almistim ondan yiyorum daha dogrusu ekmekle yemedim hiç hep cay olarak tükettim
Gfrn RRR kansızlık için zaten ilaç verecek doktorun canım oferon kullanıyorum ben diğerleri bulantı yaptı kokuyor diye.Bitki çaylarını da içme doktor içme der zaten
RRR Gfrn verdi ilaç valla aşırı bulantı yapıyo ya cayı da bırak asırı düşük dedi bende alternatif arıyorum ya yemeklerle çaydan başka bir şey içemiyorum meyve suyu gitmiyo artık 😐
Gfrn RRR bulantı yapıyor de başka ilaç verir canım benimde düşük çıktı yine bugün bende çayı bırakayım yapacak birşey Yok